sobota 22. júna 2013

Dyzajn market podruhé


Asi z toho urobím tradíciu a vôbec mi to nebude vadiť. Áno aj teraz som vyrazila na Dyzajn market. O tom jarnom si môžte prečítať tu. Musím sa priznať, že tento sa mi páčil viac. Nie len pre to, že teplota sa pohybovala nad nulou, ale aj zábavou a skvelým výberom medzi predávajúcimi.

Okolo druhej hodiny sme po túlaní mestom dorazili na piazzetu Národného divadla. Teplota bola príjemná a slnko krásne svietilo. Čo viac sme si mohli želať? Skvelú módnu prehliadku v ktorej vystupovala napríklad aj Maruška, či Lenka Vacvalová? Aj tú sme mali.


Po príchode som hneď obišla všetky možné stánky a všetko si poctivo nafotila. Prípadne som si vzala vizitku (už mám peknú zbierku). Tentoraz som Dyzajn market podporila viac a nakúpila som si slušný počet vecí. Celý DM bol veľmi podarený. Väčšina predávajúcich bola veľmi milá a zhovorčivá. Bolo to veľmi príjemne strávené popoludnie a dosť som si ho užila.

Čo sa týka mojich úlovkov. Zaumienila som si, že si kúpim nejaké "odznáčky" (placky). Vlastne ani neviem prečo. No jednoducho som ich chcela. Okrem toho som si kúpila maličké zrkadielko a voňavú vecičku do kúpeľa (ktorú asi nikdy nepoužijem).






Youngprimitive

Radmil

The Roe

Radmil



Akari


4 komentáre :

  1. škoda, že u nás nič podoné nie je. ja by som na dm rada šla. hlavne kvôli tým krasotinkám.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej,krásne vecičky si si pokúpila :)) môže to byť skvelé podujatie,nikdy som na ničom takom nebola

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem tieto markety!! máš nádherné fotky. A inak Akari, ach taká suknička od nich, hneď by som si dala povedať!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvelee fotky, dýcha to na mňa takou príjemnou atmosférou.:))

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥