pondelok 6. januára 2014

My favourite lip products


Dne som si pre vás pripravila článok o mojich obľúbených produktoch na pery. Celý tento zoznam nie je úplne všetko, snažila som sa vybrať hlavne tie, ktoré mám najradšej a najčastejšie používam. 

Začnem mojím najnovším úlovkom- Baby lips od Maybelline. Určite ste o ňom už veľa počuli. U nás sa nedá zohnať alebo aspoň do poslednej doby, teraz ho majú v balení so špirálou (len dva druhy- hydrate a pink punch). Veľmi som chcela tento balzam vyskúšať, priznám sa, že sa mi strašne páčil jeho obal a keď niekedy pôjdem do zahraničia, tak si ešte nejaký kúpim. Ale teraz už k samotnému balzamu. Mám odtieň Pink punch, ktorý nepatrne pery zafarbí. Hydratácia nie je bohvie ako dlhá, ale po nanesení budete spokojné. Má dobrú konzistenciu a pery na chvíľu zvláčňuje. 

Celkovo som spokojná aj napriek krátkej hydratácii. 


Toto "zázračné vajíčko" je naozaj zázrak. Nech som si jeho obsah natrela kamkoľvek- na pery, nos či na ruky, vždy mi pomohol. Predávajú ho vo viacerých vôniach, ale ešte som nezaregistrovala, že by sa rovnaké viackrát opakovali. Ja mám karamelové "vajíčko" myslím, že majú stále v ponuke akési bez vône, ako klasická (nesmrteľná mimochodom) pomáda. Jediné čo mi prekáža, je obal, ktorý je síce pomerne pekný, ale nie som ich veľký fanúšik.

Hydratácia je naozaj dlhá, nikdy som to nerátala, ale vydrží pôsobiť naozaj dlho. Páči sa mi aj to, že má všestranné využitie. 


Najnovším prírastkom, ktorý som si tak nejako omylom objednala z Avonu je tento Protecting lip balm. Som s ním zatiaľ spokojná, výdrž má podobnú ako moja najobľúbenejšia pomáda za 10 korún. Vôňu nemá žiadnu, ale zato dobre hydratuje. Som s ním spokojná, na zimu, kedy mám dosť popraskané pery je podľa mňa výborný. 


Posledný balzám, ktorý vám ukážem, som si kúpila pred Vianocami. Volá sa Ice cream lip balm a kúpila som ho v Claire´s, majú tam zaujímavé balzámy s rôznymi vôňami. Jemne zafarbuje pery a nádherne vonia (po čerešniach). Hydratácia je dobrá, ale výdrž taká priemerná. Vydržíte s ním, ale žiadny zázrak to nie je. Samozrejme to nie je ani najhorší balzám na pery, to nie, na to tu máme iné. 

Páči sa mi obal, ktorý pripomína obal od zmrzliny, ale opäť sa musí nanášať prstom (aj keď tu môže poslúžiť aj štetec). 


Nerada hovorím, že sa mi niečo vyložene nepáči a podobne, ale tento Color Trend Starlight lip balm je dosť dosť pod hranicou aspoň použiteľného balzamu na pery. Páči sa mi a má aj peknú farbu, pery nezafarbí a obsahuje jemné trblietky. Všetko je to fajn, ale pery dosť vysušuje a musíte si ich mazať stále, aby ste udržali akú takú hydratáciu.

Toto je teda príklad niečoho horšieho. Nie som s ním veľmi spokojná a používam ho skôr len na ozdobu.


Chcela som červený rúž, ale nie veľmi nápadný. Neviem či to ide veľmi dokopy, ale našla som tento rúž s F&F. Farbu má peknú a dá sa pekne vrstviť. Na perách ho cítim asi 10 minút, ale vydrží dlhšie. Pery trochu hydratuje, ale inak to nie je žiadny prelom. 


Toto bol môj prvý rúž, ak sa to tak dá nazvať. Je veľmi svetlej farby a na perách nie je takmer vôbec vidieť. Je jemný a viac sa podobá balzamu. Pery hadratuje, vydrží dlho a maličko ich zafarbí. 


Nakoniec ešte raz rúž z F&F. Farba môže vyzerať na prvý pohľad tmavo, ale má podobný odtieň ako moje pery, takže len zvýrazní ich farbu. Vlastnosti má rovnaké ako predchádzajúci. Hydratuje, vydrží, dá sa vrstviť atď.

To je všetko z niekoľkých mojich rúžov a balzamov. Aké sú vaše obľúbené produkty? 



3 komentáre :

  1. Great reviews sweetie! Love the gorgeous color of the last lipstick!!! My favorite items? Well I have too many, lol, but it's mostly always the last purchase. Right now it's Russian red.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super příspěvek :) baby lips mám taky je fajn :)a určitě jsi mi pomohla aspoň budu vědět které balzámy si mužu koupit :)


    http://michaelahajdova.blogspot.cz/
    http://lifeby-michaelahajdova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milované vajíčko od Oriflame. :) skvelý článok. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥