nedeľa 24. decembra 2017

7 days of Christmas


Preskočím nezaujímavý úvod a vrhnem sa rovno na predvianočný týždeň.

Pondelok
V pondelok bol posledný normálny školský deň. Večer som mala aj posledný predvianočný balet, kde sme tancovali na vianočnú hudbu.

Utorok
Zostala som doma a boli sme pokúpiť posledné darčeky. Mala som aj posledné kone, ktoré nedopadli úplne podľa mojich predstáv, ale som rada, že budem mať teraz týždeň voľno.

Streda
Náš dejepisár pre nás pripravil veľmi zábavnú aktivitu a to prechádzku po Prahe. Rozdelili sme sa do skupín a podľa aplikácie Geofun sme chodili po stopách parašutistov Gabčíka a Kubiša. Je to určite zaujímavá aktivita, len teda aplikácia má svoje muchy. Príbeh končí na Palmovke odkiaľ sme my išli ešte ku kostolu, kde sa po atentáte schovávali.

Štvrtok
V štvrtok sme mali vianočnú besiedku s triedou. S kamarátkami sme sa tento rok rozhodli urobiť Secret Santu a bolo to fajn, ale neviem, či by som to chcela opakovať. Po škole sme sa ešte všetci zišli na pizze na ktorú som pôvodne nechcela ísť, ale ukecali ma, tak som ich potešila mojou prítomnosťou. Po pizze sme išli ešte s B. na Pitch Perfect 3, hodnotím 4/10. 

Piatok
Ako som už spomínala Geofun sa nám naozaj páčilo a tak sme s babami zkúsili ďalšiu trasu a to Sametovú revolúciu, to bolo trochu slabšie, ale aj tak sme sa pekne prešli. Potom sme išli do múzea voskových figurín Grévin, kde sme si to veľmi užili. Neskôr sme sa zastavili na káve a rozprávali sa asi dve hodiny. 

Sobota
Veľmi lenivý a pomalý deň. Balila som posledné darčeky, pozerala Barbie a Louskáček a zdobili sme stromček. 

Nuž a dnes vám už len zaželám veselé Vianoce, veľa príjemného času s rodinou a veľa dobrého jedla. 

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

♥ Ďakujem za váš komentár ♥