pondelok 14. januára 2013

Moje raňajky

Po vzore niekoľkých blogeriek, ktoré zverejňovali svoje raňajky, som sa rozhodla, že to vyskúšam aj ja. Nečakajte žiadne originálne a kreatívne raňajky. No snažila som sa vymyslieť niečo, čo nie je až tak veľmi všedné.
Sú to troje raňajky- piatok, sobota, nedeľa. Piatok by som normálne ani nerobila, keby sme nemali voľno. Moje týždňové raňajky pozostávajú z kúsku chleba, alebo čohokoľvek natretého maslom a niekedy neraňajkujem vôbec. Ja viem, to nie je dobré.

Vo štvrtok mamina napiekla legendárne perníky so slivkami, poliate čokoládou a kokosom. Verte, boli výborné! Čiže takto sladko mi začal víkend. Mimo týchto troch, som zožrala asi ďalších 10. 


Milujem Oreo, aj vy? S mliekom aj bez neho, mňam. Tuším si musím urobiť zásoby. Tieto raňajky sú moje obľúbené zo všetkých týchto troch. 

V nedeľu po Bambi maratóne (milujem Bambiho) som si dala tento super originálny jahodový jogurt z Alberta (hypernovy). 


3 komentáre :

  1. Ahoj, moc ráda bych Tě pozvala na svůj nový blog, který je věnován fotografování. Na blogu rozjíždím projekt 365... a nyní jsem zveřejnila i úplně mojí první proměnu (vlasy, kosmetika). Budu moc ráda, když se Ti u mě na blogu bude líbit a staneš se mým pravidelným čtenářem!:) Přeji hezký den, JK :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No to ja neraňajkujem takmer vôbec,iba cez víkend a to niekedy vstanem skoro na obed takže sa mi to už ani neoplatí :D Hrozné,ja viem.A oreo mi vôbec nechutí,mala som ho raz,zjedla som asi jeden keks,vôbec mi to nechutilo a ešte mi z toho bolo aj zle :D Takže nechápem prečo ho všetci tak zbožňujú.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stejně jako Lizzy, často ráno snídaně nestíhám:D
    Ale když už, tak si většinou dám nějáké cereálie nebo si vemu s sebou ovoce:)
    A Orea, mňam! Jsou naprosto výborné! Ten bílý krém uvnitř O:)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥