pondelok 18. februára 2013

Retro burza

V sobotu 9.2. sa v KC Dunaj konala Retro burza. Ja som na nej bola ako kupujúci a po prvý raz. Moje pocity sú teraz pekne uležané a nič sa na nich nezmenilo.
Retro Burza @ KC Dunaj~
Veľmi som sa chcela na túto burzu pozrieť, pretože inak by som zasa musela čakať kým bude ďalšia. Nie že by mi to robilo problém, ide skôr o môj pobyt v Prahe. A aj keď som nakoniec na burzu dorazila, neužila som si ju tak, ako som chcela.

Keď sme konečne našli kc dunaj, tak som mala sto chutí skákať od radosti. A aj po nekonečnom schodisku  som bola stále plná eufórie. Darovala som pár eur na dobrovoľné vstupné a vošla do priestoru, plného inšpirácie, krásnych stolíkov a výrobkov. Prvé kolečko som si urobila len také pozeracie a pri druhom, už som vyťahovala peňaženku.

Ako prvá nákupná zastávka sa stala Qplusbodka u ktorej som si kúpila úplne najúžasnejšiu brošničku s jeleňom a naušničky so srnkou. Stánok hneď vedľa patril ružovému plameniaku, kde som si žiaľ nič nekúpila. Prechádzka okolo nespočetných dokonalých vecí, ma veľmi inšpirovala. Nesmie mi doma chýbať ani taký úžasný srdiečkovaný motýlik z obchodíku šVecičky. Musím podotknúť, že tu sme strávili najviac času, pretože sme sa nemohli rozhodnúť pre jeden motýlik. Na podporu komunity som si kúpila aj ručne šitú bodkovanú-srdiečkovú brošňu od Petishy. Nesmiem zabudnúť na úplne najdokonalejší zápisník od Lencable ktorý mi krásne zdobí jeden krásny vtáčik, pri ktorom predpokladám, že je to sýkorka.

Veľmi sa teším na ďalšiu burzu a ako som práve zistila, už som jednu prešvihla. Rada by som nejakú podobnú akciu navštívila aj v Prahe.




1 komentár :

  1. strašne by som chcela takúto akciu niekedy zažiť,musí to tam byť skvelé,taká atmosféra ako ide z fotiek.Brošne sú niektoré nádherné

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥