sobota 23. marca 2013

Dyzajn Market


Ako som sa dozvedela, že sa bude aj v Prahe konečne nejaká takáto akcia, začala som počítať dni. A už to bolo tu. Vytúžená sobota. No ešte pred tým bolo celkom veľa komplikácií a ani ona veľká sobota nebola prechádzka ružovou záhradou. 

Je pravda, že som bola trocha znechutená (zmrznutá) počasím. Vonku mínus, málo slnka a veľa stánkov stálo na miestach kde dosť fučalo. Čo ste ostatne (kto tam bol) mohol zažiť, hlavne pri stánkoch sweet dots& Spolu dětem a Votočvohoz. Aj tak si budem najviac pamätať, to keď dievčatá z Votočvohozu museli  zachraňovať stánok. 


Moja stratégia bola asi taká, že si najprv prejdem a pofotím a potom nakupujem. Dopadlo to asi tak, že som si kúpila jednu roztomilú pohladničku a podporila som deti v detských domovoch. No musím povedať, že vecí ktoré by som si kúpila bolo viac ako dosť. Bohužiaľ moja peňaženka bola proti. To som už raz vravela, niekde. Po niekoľkých minútach som sa rozhodla ozdobiť zajačika. Ruky sa mi tak triasli, že som musela zadržiavať dych. Okrem toho sladká (doslova) ružová poleva bola trocha zmrznutá. Od milej slečny som dostala jedného zajka ako darček- ďakujem a druhý už bol lepší. No jeho osud nebol boh vie ako pekný. 

Z toho ružového som už zjedla ušká
Po zdobení mi bola taká zima, až mi bolo zle. Rýchlo sme dobehli do Panerie a dali si čaj. Potom sme sa vrátili a ja so zámerom, že si predsa len kúpim niečo malé obišla stánky (zas a znova). A zasa som si nič nekúpila. V každom prípade som dobehla po mojich zajkov z ktorých ten vietor odfúkol polevu (väčšinu). Kúpila som si teda ešte jeden pekný originál. Nakoniec som to totálne vzdala a rozhodla sa vydať sa domov.

Čo sa mi páčilo, bol veľký výber a priestranstvo. Príjemná atmosféra a veľa (dobrého) občerstvenia. Celkovo to bolo celkom príjemné. Jediné čo mi vadilo, bolo to počasie. Dyzajn márket sa konal vonku a bola veľká zima na takúto akciu, v každom prípade doporučujem a teším sa na ten letný. A samozrejme sa teším aj na ďalšie podobné akcie. 

1 komentár :

  1. Tak škoda toho počasia inak by to bolo určite lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥