štvrtok 21. marca 2013

Moja kabelka/ My bag


Takýchto článkov je podľa môjho celkom dosť. V každom prípade, mi príde, že je to v celku zaujímavé. Takže čo nosím v kabelke? Uznávam, že tá Adidas peňaženka nie je veľmi šik. Čiže toto je moja slovenská verzie kabelky.

Ružová kabelka je značky Carpisa. Mám ju od maminy, je veľká a mám ju celkom rada, možno viac. 
V kabelke teda nosím tieto veci.

Dva foťáky. Nikon D3100 a Nikon Coolpix neviemakéčíslo. Verte (a myslím že veríte) je ťažké do kabelky nacpať zrkadlovku, preto pracujem na malej taške do ktorej ho strčím (aby som nemusela nosiť brašňu), ale to je iný príbeh. Menší foťák je môj ružovučký coolpix, ktorý môže byť cool, ale má toľko pixelov čo telefón. No nesťažujem si, na akcie ako školské výlety, alebo nákupy sa skvelo hodí. 

Telefón Samsung S8000, pracuje sa na novom, aj keď to nie je až tak nutné. V každom prípade som s ním spokojná, na smsky a telefonovanie bohato stačí. Má aj kvalitný foťák (5 pixelov, štandart pre Samsung, ale stačí), čo je u mňa celkom podstatné.

Možno by ste si mysleli, že budem mať nejakú super peňaženku, ale nikdy som nemala peknú. Ups. No je len taká prenosná, či ako to nazvať. Na slovensko chodím len z času na čas a tak stačí. 

Áno žuvačky Orbit nesmú chýbať, medzi nami aké máte rady žuvačky? Nuž dobre, Orbitky necháme na pokoji. Ešte niečo mi zdobí kabelku, ale akosi mi to vypadlo z fotky, a to servítky. Z časopisu Emma (predpokladám) mám aj toto zrkadielko, nedbám na to, aby bolo pekné. Prečo asi? Pretože moja milovaná rodinka rada "kradne" zrkadielka. Keď som mala jedno pekné, tak prešlo celou rodinou. 

Môj naj, najobľúbenejší balzám na pery. Ktorý iný ako ten z DM drogérie za pár korún. Kto skúsil pozná a dá mi za pravdu. Rúž z F&F, mám dva odtiene- Vamp a Discretion. Aj keď sa dajú kúpiť v Tescu majú skvelé odtiene.

Vôňa, mám ich niekoľko, túto mám dlho je to Playboy Play it lovely. Voňavku v kabelke nosím vždy, často ju potrebujem, alebo ju jednoducho chcem mať pri sebe. 

A nakoniec kniha. Musím uznať, že je celkom ťažké ju celý deň ťahať, ale ak ju máte radi, alebo ste sa do nej úplne začítali, dá sa to vydržať. Radšej vám ani nebudem vykladať koľkých takých bolo. Kniha ma zachraňuje po dobu dlhých jázd metrom, alebo električkou. Niekedy sa pri nej zabavím keď čakám než sa objaví osmička. 








7 komentárov :

  1. skvelý článok :) zrkadielko mám rovnaké ako ty,je super

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moje obľúbené žuvačky! :D tieto si aj ja vždy kupujem :)) a kniha anoo, musí byť, aj ja vždy nejakú narvem do kabelky ;) čo čítaŠ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak myslíš konkrétne, tak je to čo týždeň to iná kniha. Žánrovo asi čo sa mi dostane do ruky.

      Odstrániť
  3. já mám v kabelce hrozný bordel :D chudinka nosím jí hlavně do školy..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak zrkadlovku by som brala aj ja do kabelky :D .. musím si na ňu našetriť ;) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle žvýkačky taky musím mít u sebe, nebo nosím ty dětské Orbitky anebo Fiveky:D máme vlastně podobný obsah kabelky, ale já tam musím ještě vždycky mít hřeben a sluchátka, bez těch bych asi nevyšla dál než kilometr od domu:) A smím se, prosím, zeptat, jak se jmenuje ten font ve fotce?:)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné že môžeš, ten horný je In the know a druhý je myslím Yesterday again.

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥