pondelok 25. marca 2013

Rozprávame sa s paní knihou a pánom svetrom

Veľmi rada čítam a dopĺňam si zbierku kníh. Od noviniek, cez bestsellery až po poklady z antikvariátu. Môj posledný úlovok je kniha Slávne osobnosti filmu, narazila som na ňu pri mojom výlete do Trenčína v kaviarni Vážka. Oboje musím doporučiť. A tak som sa teda zasvetríkovala a čítala knižky.
Sú len štyri, no ak sa vám bude článok páčiť, rada pripravím ešte jeden.

sveter- Zara, náhrdelník- H&M, kniha- antikvariát Trenčín

Prvá "kombinácia" je pletený pastelovo ružový svetrík a moja druhá najnovšia knižka Bambi. Strašne som chcela knižku Bambi. Pred nedávnom som si dala taký malý maratón dvoch dielov Bambiho, vždy som ho mala rada, ale potom to som ho zbožňovala ešte viac. Mám dva diele sú z roku 1946 a 1947. Vraj najkrajšie slovenské vydanie. 

kniha- kníhkupectvo Malacky, náramok- Claire´s, sveter- Tommy Hilfiger, pero- Ordning&Reda

O knihe (hlavne jej obale) si myslite čo chcete, ale je to úplne úžasná kniha. Podupkávam si a čakám na preloženie ďalšieho dielu. Ach. Úžasná je, veľmi napínavá a taká záhadná. Určite niektoré z vás poznajú seriál Pretty Little Liars, dámy predstavujem knižnú verziu. Náramok ma stál 80 korún, ach áno tie zľavy. Je skvelý. 

kniha- darček, sveter- Gate, náhrdelník- Tally Wejl


Moja veľmi obľúbená kniha- Denník Anne Frankovej (ak by ste to tam hore neprečítali). Túto knihu mám rada hlavne preto, že je zo života. Anne niekoľko rokov popisuje ich život ako židov a ich ukrývanie v podzemí. Gate a jeho kvalita je hodná zaplakania, alebo mám len ja také šťastie. No väčšinou ceny a pekné veci prevážia onu spomínanú kvalitu. Náhrdelník je úplne skvelý. No čo viac dodať.

čelenka- handmade+ secondhand, sveter- handmade (babka), kniha- ciernenabielom.sk

A tu je spomínaná knižka. Majú ešte tri tak šup, šup nakupovať. Je ozaj super, tešila som sa hlavne na Audrey Hepburn a MM, Audrey tam nebola, ale Marylin samozrejme áno. Obsiahli popis má napríklad Charlie Chaplin. Okrem takýchto anglických a amerických hercov, režisérov... sú tam aj českí, ruskí a tak ďalej. Keď som si vzala čelenku do školy, tak ma učiteľky zastavovali a každý raz som si myslela, že som urobila niečo o čom neviem. Nakoniec sveter, teplučký (dôležité) od mojej babičky. 




8 komentárov :

  1. toto si úžasne pokombinovala! perfektné.
    Mne sa najviac páči knižka Bambi, tú ti úprimne závidím a náhrdelník Tally Wejl, no keby som ťa s ním stretla, asi by som ti ho strhla z krku, tak by som ho chcela :D a páči sa mi aj mačacia čelenka, mohla by si na ňu spraviť DIY článok - návod ;) a slávne osobnosti filmu tiež super úlovok, to pre mňa, čo som film vyštudovala je úplne rana do čierneho :) tlieskam za pekný príspevok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ťa (a nie len teba) poteším článkom s čelenkou, tak určite niečo pofotím. Ako som vravela v článku, na sklade majú ešte tri, tak si ju určite objednaj. Tento e-antikvariát môžem len doporučiť. ciernenabielom.sk :)

      Odstrániť
  2. Krásne fotky , krásne skombinované a knižku Malé klamárky mám tiež a milujem aj seriál a už mám aj ďalšiu časť Dokonalé a fakt super napínavé :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám všetky až k tej najnovšej, tuším neuveriteľné. Zhltla som ju za niekoľko dní. Je to úžasné. Zbožňujem ako to Sara Shepardová nakonci tak zamotá. Perfektné.

      Odstrániť
  3. oblečenie/doplnky plus knihy to sú tiež moje obľúbené kombinácie na fotku;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to úžasný nápad na článek a hrozně se mi líbí všechny kombinace, ale nejvíc se ke mně hodí ta první:) (Jenže Anna Franková je zase velmi dobrá kniha! No nevyberu si..)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je úplně ú-ú-ú-žasný článek, sotva dech popadám, jak se kochám ;-).

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥