streda 17. apríla 2013

Ja a môj Tangle Teezer


Tangle Teezer, zázrak o ktorom sa veľa hovorí. Ale je to naozaj tak? Jeho originálny design pôsobí
veľmi odľahčene a určite priťahuje pozornosť. 

Po toľkých množstvách pozitívnych ohlasov a recenzií, som aj ja zatúžila skúsiť tento zázrak. Ja a moje vlasy sa veľmi nekamarátime pokiaľ ide o česanie. Neznášam kefy na vlasy ako také a najväčšie zlo sú plastové hrebene (alebo možno nie). V každom prípade na jedno česanie potrebujem istú dávku balzamu na rozčesanie.   Takže keď ma mama ráno prekvapila týmto pôvabným darčekom, bola som nadšená. 

Prvá skúsenosť s týmto miláčikom nebola veľmi pozitívna. Šklbal, ťahal a odmietal ma mať rád. No hneď večer keď som sa naň s istou dávkou nenávisti pozrela a vzala ho do ruky, sa ako zázrakom zmenil. Poslušne česal tie moje lásky vlásky. Po niekoľkých týždňoch som s ním plne spokojná a denne ho využívam. 

Ako ste si mohli všimnúť môj Tangle Teezer je ružovo čierny. Trochu som sa nad farbou pozastavila. No možno viac, predstavovala som si, že budem mať nejaký dúhový a táto farebná kombinácia ma sklamala. Ale po istom čase (bola to otázka hodín) som sa do môjho Tangle Teezer-a celým srdcom zaľúbila. A neskôr som zistila, že tieto dve farby sú skvelé, elegantne pôsobiace a pekné. A to je na milovníka pastelových farieb čo povedať. 




6 komentárov :

  1. táto farebná kombinácia sa mi veľmi páči :) ja ho chcem ale aj nechcem,neviem,ja mám iné vlasy ako všetky blogerky ktoré si ho chvália,ony majú dosť jemné vlasy teda aspoň to tak vyzerá ale ja ich mám aj trochu vlnité,takže neviem či by to pre mňa bol taký zázrak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež celkom jemné vlasy, ale mne hlavne slúži na dobré rozčesanie. Pretože keď som skúšala rôzne hrebene bola som dosť nahnevaná, lebo mi "elektrizovali" vlasy a strašne to ťahalo. Ale Tangle Teezer je na tento účel skvelý, neťahá a dobre rozčeše. Ale neviem ako by fungoval na tvojich vlasoch. Môžem to na niekom otestovať a dám ti vedieť.

      Odstrániť
  2. juu ten mám taky, jen v černé barvě ;) jer super!

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá prvá fotka sa mi veľmi páči! A musím sa priznať, že ja už som na také veci asi stará, ale skoro vôbec (čítala som o ňom u Lizzy) som netušila čo to je zač a na čo to slúži. Ale je to pekné :) čo to robí s vláskami? jemnejšie? lesklejšie?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O Tfangle Teezer jsem už hodně slyšela, dokonce jsem ho už i od kamarádek zkoušela. No, čekala jsem od toho trochu víc, když si ho všichni tak vychvalují :D Fakt je, že vypadá fakt stylově a ty kompaktní jsou super do tašky, ale mně hrozně elektrizuje vlasy a snažím se už strašně dlouho najít hřeben, co by tohle nedělal, ale tenhle bohužel neuspěl. Ale na rozčesání super:)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa takisto veľmi láka si ho kúpiť, tvoja farba sa mi tiež pozdáva, brala by som kľudne taký istý, no neviem či to ozaj stojí za to a či mi nestačí obyčajný hrebeň alebo kefa ako doteraz :)

    Pozývam ťa na môj blog, kde dnes končí giveaway :) Ak máš záujem, stihneš sa ešte zapojiť www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥