utorok 2. apríla 2013

Mystery box- vyhlásenie

Ako to tak býva po ukončení súťaže, vám musím predstaviť výhercu. No ešte pred tým, vás trocha ponapínam. Alebo nie. V každom prípade vám chcem poďakovať za (pre mňa určite) vysokú účasť. Veľmi ma teší že sa vás toľko zapojilo, aj mi bolo ľúto niekoho vylosovať. A teraz už pani vyvolená, ktorá získa tento mystery box.


Dúfam, že sa ti bude výhra páčiť. A nakoniec by som vám ešte rada ukázala finálny výzor krabičky. Jej obsah zatiaľ zostane zahalený, dokiaľ ho neodhalí Basha :).

Ach áno, prerobená krabička z F&F magazínu... 


5 komentárov :

  1. juuuuj,nevyhrala som síce ja ale Basha,takže sa teším rovnako akoby som vyhrala ja :)) gratulujem veľmi!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jee:) zrovna jsem objevila tvůj blog, to není fér :D chci další giveaway! Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Dej mi vědět, kdyby sis také založila fb, nebo circles, či bloglovin, ráda dám like ;) Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Juhuu!! Paradicka, tak to si ma strasne potesila :))) ked si porovnam aky otrasny som mala marec a aky pekny zaciatok aprila, tak sa tesim este viac :)) budem zvedavo a napato ocakavat, co tam je, strasne som zvedava :))

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥