utorok 25. júna 2013

New in

Najprv som chcela pripraviť new in až na piatok, aby som vám ukázala aj šaty/ sukňu na posledný školský deň. Prirodzene túto časť šatníka nemám, zatiaľ. Musím povedať, že behám po obchodoch a zháňam čo si oblečiem. Ale potom som sa rozhodla, že šaty a iné budú v koncoročnom špeciálnom článku.

skirt- Bershka, 199,-// shoes- Vans (Footlocker), cca 1500,-
Ako prvé vám predstavujem sukňu z Bershky a topánky Vans. Od prvého stretnutia sa táto dvojica má veľmi rada.

bikiny top- F&F, xx// flip-flops F&F, 108,- // gladiators- F&F, xx // bands- H&M, 49,-
Dlho som hľadala plavky, ktoré by boli pekné a za slušnú cenu. Našla som tieto veľmi pekné z F&F, zatiaľ mám len vršok, pretože spodný diel nemali v mojej veľkosti. V každom prípade, top má trochu neonovú farbu a je dosť výrazný. Žabky nemám boh vie ako rada, nosím ich zriedkavo a to len na kúpalisko, alebo do verejných spŕch (ups). Nové sandálky, mala som len samé tenisky a chcela som nejaké letné.

all F&F
Mali sme poukážku do F&F a tak sme ju využili. Prvá kabelka je celkom malá, ale nádherná! Topánky, opäť na leto, sú také viac hmm čo ja viem, sú super a na živo sú krajšie ako na fotke. Mala som strašnú dilemu vybrať si tieto, alebo také pekné s mašličkou.


6 komentárov :

  1. aké krásne veci,všetky! najviac sa mi páči ten vrchný diel plaviek,tento strih by som prijala aj ja a farba je tiež krásna :) na opálenej pokožke skvelo vyniknú

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. trikrát áno. tie "neónové plavky" a tmavo hnedá pokožka sa rovná kamaráti na život a na smrť.:)

      Odstrániť
  2. pekné vecičky :)
    tuším sa ja ja pôjdem pozrieť do F & F :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne veci. a teším sa aj na tie šaty, čo nám (dúfam) ukážeš. úplne si viem vybaviť tú sukňu s Vanskami, milujem také kombinácie (len na ne nemám postavu, hlavne na bodycon sukne) a zamilovala som sa do tej poslednej slabomodrej kabelky. štýlom a farbou sa stáva srdcovkou!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. oooo tá sukňa je perfektná !! ja som si v Bershke kúpila tiež jednu aztécku (je toto aztécky vzor nie? :D len v svetlejších odtieňoch, ale zatiaľ mám pocit, že je na môj vek a nohy prikrátka :D možno keď sa opálim sa odhodlám, ale táto tvoja je naozaj krásna! a vršok plaviek tiež mňam, krásne úlovky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. F&F miluju :) a jinak sis moc pěkně nakoupila!:-) Moc se mi líbí ten vršek bikin, pěkná barva a určitě budou slušivé :)
    Caatherine

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥