streda 19. júna 2013

What is in my beach bag?


Podobný článok tu už raz bol, lenže sa to týkalo mojej všednej tašky. Teraz tu máme leto, čas slnka, tepla a kúpanie v mori či bazéne. Preto som sa rozhodla odhaliť vám vnútro mojej plážovej tašky. Ako vidíte obsah je veľmi rozsiahli, takže plážová taška musí mať veľkosť xxl. No poďme sa radšej venovať pokladom z nej.

Taška z Bershky asi nie je úplne plážová. No je ozaj obrovská a vojde sa do nej veľmi veľa vecí (napríklad toto všetko). Stála ma 100,- kč je plátená, teraz majú v Bershke menšie, také na všedný deň.

Dôležitou súčasťou sú slnečné okuliare (1) a to celé leto. Konkrétne tieto mám veľmi rada, kúpila som si ich minulý rok v Bratislave. Tieto topánky (2) sú z F&F z výpredaja, to bol vtedy naozaj veľký výpredaj. Sú to pohodlné topánky, ktoré možno nosiť bežne, ale aj na kúpalisko. Plavky (3), to je asi ten najväčší základ. Na týchto sa mi páči ružová farba a sú z H&M. Ešte sa mi často hodí aj nejaké tielko, ktoré môžem ľahko natiahnuť cez plavky, tielko s Anglickou vlajkou (4) je z Gate. Je pomerne oversize a dá sa s ním vytvárať rôzne veci. Čítanie je na pláži či kúpalisku dôležité, aspoň pre mňa. Kniha ktorá je odfotená na obrázku je Jana Eyrová (7), ktorú práve čítam. Okrem knižky si môžete povšimnúť aj časopis, tu je to Elle (9). Každá máme tieto položky v svojej plážovej taške- uterák a opaľovací krém, okrem toho som si tam pridala aj tento telový sprej (10). I keď si rada na kúpalisku vychutnám čapovanú kofolu a hranolčeky, ale rada mám po ruke aj nejaké svoje vlastné jedlo (5). Keď odchádzam domov, snažím sa vyzerať aspoň trochu dobre a mokré zalepené a zamotané vlasy mi nepomôžu, preto mám so sebou aj Tangle Teezer (6). Nakoniec len foťák (8), nie je nič lepšie než zvečnené spomienky. 




6 komentárov :

  1. Veľmi pekný článok :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Trošku pomimo - kde kupuješ filmy do instaxu? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oj no s týmto ti veru nepomôžem. Pretože Instax sme kupovali priamo vo Fuji a tam som si zobrala aj dve krabičky kartičiek. No niekde na internete, alebo možno vo Fotolabe. Naozaj neviem.

      Odstrániť
  3. Emuška (dúfam, že ťa tak môžem volať :)) , krásna fotka , veľmi sa mi páči! Kedy bola kupovaná tá taška? Ešte ju budú mať? Vyzerá parádne ! aj tie botičky sú ňuňu. Hurá k vode ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ma volá moja babka, takže áno:D. Tú tašku som kupovala asi pred dvoma mesiacmi. Niekde ju určite ešte budú mať, teraz majú podobné, ale oveľa menšie. No niekde určite bude. :)

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥