pondelok 15. júla 2013

New in ♥

necklace- Claire´s, 80,- // hair-cuff- H&M, 10,- // T-shirt- Terannova, 99,- // shoes- Carolineshoes, 5 eur (jedny) // T-shirt- Bershka, 4,99 eur

New in som si šetrila celkom dlho, až som zabudla čo mám vlastne nové. Nebudem to teda ešte ďalej naťahovať, aj tak si prinesiem strašne veľa vecí z Chorvátska. 

Teraz je ideálny čas na nakupovanie, pretože je moje obľúbené, zľavové obdobie! Veci za polovičné ceny? Áno! Napríklad náhrdelník, pôvodne stál cez 450 korún a ja som ho kúpila za 80. Je naozaj veľmi pekný a mali ho v troch farbách (ružová, modrá a taká neónová žltá/zelená). Hair-cuff, jeden už mám (klasický strieborný) a tento mi padol do oka nielen cenou (bože za 10 korún? No nekúp to!), ale aj výraznou farbou. V H&M som ešte ukoristila čelenku s kamienkami podobnými ako na náhrdelníku, ale tú som zasa niekam zahrabala. Tričko z Terannovy som si kúpila deň pred odjazdom na Slovensko. Má fakt zvláštny strih a je v zadu predĺžené. Loafers, hľadala som ich všade možne, ale všade sa mi zdali drahé až som objavila tieto. Sú pekné a celkom dobre sa v nich chodí, no kvalitu by som prirovnala ku Gate-u. Čiže to nie je bohvie čo. Nakoniec tričko z Bershky, milujem nápis ktorý na ňom je (All I want is... Fashion) je pohodlné a troška volné. 

To je všetko a čo ste si kúpili v poslednej dobe vy? Ja osobne mám ešte veľké plány (som divná, rada nakupujem, ale nerada míňam peniaze.), ale zistila som, že v článkoch sa to všetko točí len okolo mňa. Takže sa vás pýtam, aký článok by ste uvítali. A aký je váš názor celkovo, napríklad aj aké články máte na mojom blogu najradšej. 


2 komentáre :

  1. Ja mám rada články,ktoré pridávaš :))
    Veci sú krásne a tie ceny ešte lepšie! Inak,tá stránka odkiaľ máš topánky je nejaká divná podľa mňa :D,nechcela by si spravit niečo ako recenziu na ten eshop?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super tričká :) naozaj nádherné. Ja so práve prišla domov z nákupov a nejako som sa prekopala na tvoj blog :) A ku tvojej otázke tiež som si kúpila tričká, baleríny a svetrík :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥