pondelok 12. augusta 2013

(Never)ending summer

Zdroj fotiek na koláži: weheartit.com

(Never)ending summer

Leto rýchlo uteká. Stresujem sa tým. O chvíľu začne škola. Stresujem sa tým. Nie je to od sveta hnusné, že leto uteká rýchlejšie? Je to už trošku klišé veta, pretože vôbec neuteká rýchlejšie. Minule som písala mame list (what?) a tam som sa tak nejako zamyslela nad časom. Uteká aj keď sa zdá, že stojí. Neboli nedávno Vianoce a Nový rok? A nebudú odrazu ďalšie Vianoce a Nový rok? Je to zvláštne, absurdné a zároveň normále, ale vlastne nenormálne.

Niekedy si želám, aby boli prázdniny nekonečné. Potom sa nad tým zamyslím, a poviem si, čo by som potom robila. Môžem na školu nadávať koľko chcem, ale škola je vlastne super (neukamenujte ma!), pretože ak by som mala neustále prázdniny, tak by som takmer nič nerobila.

Ale viete čo ma desí? Že môj zoznam vecí, ktoré chcem urobiť do konca prázdnin, je takmer plný a leto sa pomaly končí. Vždy si úporne hovorím, že to budúce leto bude lepšie a najlepšie bolo v roku 2011, asi. Vlaňajšie prázdniny boli dosť  ničom, ale mali aj niečo čo tieto nemali Grand Prix CSIO** (ako divák) a čo nebolo môže byť- cyklistická túra.

To nie je celý môj výlev, ale nevadí. Jednoducho užívajte si leta a prázdnin! Ja sa zajtra chystám na moju dvojdňovú brigádu a potom to snáď bude zasa o niečom inom. Mimochodom, moje posledné dajmetomužediypráce- taška na fotoaparát (nie celkom moja práca, teda skôr vôbec), sieťovka a dala som sa aj na vyšívanie.

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

♥ Ďakujem za váš komentár ♥