pondelok 14. októbra 2013

My favorite cosmetics


V dnešnom článku vám ukážem kozmetiku ktorú používam. Veľmi sa nemaľujem a keď už tak len BB, korektor, špirála a púder. No vybrala som niekoľko mojich obľúbencov, zástupcu tu má aj jeden vlasový prípravok. 

Začnem krémom Garnier Essentials (1). Používam ho už pomerne dlho a je to asi najlepší krém aký som používala. Jednu dobu som skúšala rôzne, no nakoniec som sa vždy vrátila k tomuto. A celkovo si myslím, že Garnier má dobré krémy na tvár. 
Vlasové sérum Avon Advance Techniques (2), je určené na suché končeky a pre všetky typy vlasov. Som s ním spokojná, len mám pár vtipných historiek a prešľapov. Sérum si na vlasy nanášam po umytí a nie len že vaším vlasom pomáha, ale aj krásne vonia a vlasy sa potom dobre rozčešú.
Aknestop roll-on (3) od značky Ryor je skvelý prípravok proti akné apod. Ja som s ním veľmi spokojná a veľa našej kozmetiky pochádza práve z Ryor-u. A celá rodina s ňou je spokojná. Roll-on je úžasná vychytávka, ktorú by som mohla vychvaľovať do nebies. 
Asi najobľúbenejším prípravkom je Astrid pomáda na pery (4). Má tú najúžasnejšiu cenu, dá sa zohnať snáď všade a je to najlepšie čo si pre moje pery viem predstaviť. Skúšala som aj rôzne balzamy z Avon (napríklad) a jediné čo mi predviedli boli vysušené pery.
 Ak prejdem k akej takej dekoratívnej kozmetike, príde na scénu BB cream. Zázrak, ktorý som ani spočiatku nevedela čo je. Môj BB cream je od Garnier a pochádza zo začiatku BBBoomu. A som s ním spokojná, krásne vonia, nevysušuje pleť a pomerne dlho vydrží. A ak sa vám zaň nechce utrácať peniaze, tak si môžete vyrobiť vlastný: Handmade BB cream. Čo to vlastne je? Laicky povedané: korektor ktorý si môžete napatlať na celú tvár. Odborne- tónvací krém s iným názvom.
Aby som zakryla aj iné nedostatky, používam korektor (6). Mám asi tri, Garnier, F&F a Avon. "Pevné" korektory sa mi veľmi neosvedčili, pretože sa mi na tvári rôzne drolia a na niektorých miestach odlupujú. A môžete kývať hlavou nad tým, že som si kúpila korektor v F&F, ale aj keď sa môže zdať pomerne na nič, stačí. Pretože ja som typ človeka, ktorý sa maľuje cca raz do roky (na narodeniny) poprípade viackrát.
A nakoniec špirála Dermacol Volume Mania (7). Nedrolí sa, pomerne dlho vydrží.. Nemám čo viac povedať.

To je moja najobľúbenejšie kozmetika. Isteže mám niečo v zásobe (pleťová voda, púder apod.), ale toto je naozaj výber mojich kozmetických the best prípravkov. A aký je váš favorit? Inak musím sa priznať, že toto je môj prvý kozmetický článok. 

8 komentárov :

  1. ryor ankenstop tyčinku som chcela už kedysi dávno,no nejako z toho zišlo,ale stáe by som to rada vyskúšala :) a astrid pomáda na pery je úžasná,poznám ju už od malička :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kozmetiku F&F sa chystám vyskúšať už hrozne dávno no nejako som ešte na ňu nenatrafila :( S garnierom súhlasím aj s krémom aj bb krémom obe sú super :)

    LipstickJungle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Už jsem vyzkoušela strašnou spoustu BB krémů od různých značek a za různou cenu, ale došla jsem k závěru, že je vlastně vůbec nemám ráda. Trochu zklamání :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžeš si teda skúsiť vyrobiť vlastný :). Možno ťa to naopak príjemne prekvapí.

      Odstrániť
  4. Tu řasenku mám taky moc ráda, hlavně ten obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem používala tento BB cream od garnier, ale byl podle mě hodně mastný. :) Ale jinak byl senzační :D

    Srdečně tě zvu na mojí Giveaway
    http://studyinviolet.blogspot.cz/2013/11/giveaway_2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krém Garnier bol fakt skvelý, veľmi pekne voňal, ako podkaldový krém sa mi síce až tak neosvedčil, lebo mi hrudkovatel a tým pádom sa s ním make-up skrátka nedal poriadne a precízne naniesť, ale samotný bol super.

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥