streda 2. októbra 2013

random outfits


Rozmýšľala som čo napísať a tak som sa rozhodla, že vám ukážem niektoré z posledných (nezverejnených) outfitov. Prvý je pomerne dávny, niekedy z pred dvoch týždňov. Neviem ani ako, ale spravila som si na hlave menšie "vtáčie hniezdo", alebo aj drdol. 


Nuž. A druhý je tiež jen taký školský/normálny. Čo vám poviem, bola mi zima a musela som v tomto sedieť 9 hodín v škole. Ale potom sme skočili na Černý most do Starbucks coffee a tak som si to vynahradila. 

Ďalšie dva sú víkendové, kedy som oba dni strávila na PFW. Pardon je to piatok a nedeľa. Prvý je aj na fb stránkach Check Czech Fashion. A viete čo? Porozprávam vám niečo z tohto bláznivého dňa. Týždeň som hovorila mojej spoločníčke (čo vám budem hovoriť, bola to moja mamina), aby sa pozrela na program. Nič z toho a tak som nahnevaná išla do školy a v taške som si niesla outfit. Po škole som išla na mamou do práce, prezliekla som sa a išlo. Celkom sranda, žiaľ nemali sme foťák a tak sú nejaké fotky len na telefóne. O to viac som sa potešila, že ma odfotil aspoň Jakub Ferenc.


Druhý outfit je trošku obmenený než jeden zo zmienených. Pribudli len nové silonky, nad-kolienky a topánky. Sukňu mám strašne rada a prezradím vám tajomstvo, sukňu si musím prichytiť zvieracím špendlíkom. Sukňa nie je moja, ale strašne sa mi páči a tak si ju trochu prispôsobujem. 

A čo vy? Ako sa obliekate do školy a cez víkendy? Rady nosíte sukne? 






6 komentárov :

  1. Hezké outftity, nejvíc se mi líbí ten první :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten prvý je úžasný a posledný tiež :)) veľmi sa mi páčia,no samozrejme pristane ti všetko :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moc pěkné ♥

    http://mishellife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá čierna sukňa je dokonalá !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa najviac paci prvy outfit s vestickou, ten je naozaj strasne super. ;)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥