piatok 29. novembra 2013

New sweater

Sveter- Sinsay// Sukňa- Sinsay// Batoh- Avon// Náramok- Sinsay

Toto som mala oblečené v stredu v divadle. Boli sme na hre od Shakespeare-a, ale malo to od neho ďaleko. Ďalej musím podotknúť, že aj oblečenie našej triedy bolo pomerne katastrofické. Ochota obliecť si sukňu? Nulová. U chalanov mali asi 4 košeľu, 1 iné nohavice ako rifle a 2 mali sveter. Ach ach. Ale najdôležitejšie z toho celého je, že som išla domov už o pol jednej a namiesto zvyčajných 25 minút, som to mala dom len 10. Trikrát hurá!


Aj keď je to veľmi podivné, nemám ďalšie poznatky. Som, skoro by som povedala v jednom kole, naprosto vyčerpaná. Zháňanie darčekov, vyrábanie milióna vecí a tak ďalej. To je však to príjemné. Škola samozrejme berie najviac energie. Ale prekvapivo mi to nevadí. Dokonca som dnes objavila kvetinárstvo, kde predávajú Yankee Candles (aaaa). Späť k mojej vyčerpanosti. Víkend mám neuveriteľne nabitý aktivitami a už teraz som nervózna, aby som dnes všetko stihla. Mimochodom, stretnem v sobotu niekoho na Fashion markete? Idem loviť darčeky, zajtra mám v pláne aj vytvorenie adventného venca a kalendára, takže sa tešte na návod. Rada by som pred Vianocami písala viac v denníčkovskom duchu, predsa len je to čas kedy všetci spomíname. Ale to sa ešte uvidí, možno urobím predvianočný denník ako minulý rok. Okrem toho, ešte stále plánujem gift guide. Uvidíme čo vytvorím. Odrazu mám veľa čo povedať. A teraz už som aj zabudla, čo všetko som chcela. Neznášam ten pocit. Majte sa krásne!


4 komentáre :

  1. Ja momentalne som vo francuzsku a tu su chalalni pravy opak :D kosela sveter sal kabat ..minimum v mikinach :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No teda, ja neznášam, keď sa ľudia nevedia aspoň do toho divadla pekne obliecť. Ale tebe to sekne :) a aký Shakespeare ? čo od neho ? uu a super super aktivity, teším sa ako potom porozprávaš o všetkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. batoh je krásný :)

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥