streda 27. novembra 2013

Stripes& Hearts

Bunda- C&A// Sveter- Gate// Sukňa- Sinsay// Topánky- CCC// Náramok (wish bone)- Sinsay

Cez víkend som bola u kamarátky a u nej mi padol do oka tento srdiečkový sveter. Keď som povedala, že sa mi páči, hneď mi ho ponúkala, vraj jej nesedí veľkosť. A tak je teraz môj. Príbeh o zháňaní skater skirt by bol veľmi dlhý. No môžem vám ho v skratke povedať. Nikde nemali takú podľa mojich predstáv, v H&M som raz našla nádhernú červenú so srdiečkami, ale nemali moju veľkosť. Tak som pokračovala v hľadaní až som objavila obchod Sinsay a hľa čierna (aj zelená dokonca) skater skirt. Za veľmi prívetivú cenu, čo viac si želať? Samozrejme červená (čiapočka) čapica musí byť. takže toto je môj včerajší outfit.


Som nadšená z počasia. Dnes bolo tak nádherne! Len škoda, že som ráno zaspala a nestihla električku. Do školy sme nakoniec išli autom, ale než som k nemu došla, tak som mala pocit, že mi zmrznú ruky. Keď som išla zo školy, tak bola ešte stále zmrznutá tráva a nádherne svietilo slnko. Viac takýchto pekných dní. Ak sa ešte vrátim na začiatok článku, plánujem urobiť nájazd na šatník mojej kamarátky. Už som si vyhliadla sukňu. S nepochopiteľnou postupnosťou prejdem k tomu, že o týždeň je Mikuláš. Chápete to? Ja nie. A cez víkend budem vytvárať adventný veniec a kalendár. Asi mi tá zima osviežila myseľ, lebo mám veľa nápadov na články (zasa tá postupnosť). 

       

Srdiečkový náramok z minulého článku.

Majte sa nádherne :).
P.s Mám náladu na červenú.

5 komentárov :

  1. Možná jsem příliš zvědavá, ale proč nikde neukazuješ svou tvář? Kvůli soukromí? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy sa predsa len prekonám. UŽ (haha) dvakrát som sa ukázala v plnej kráse. Ani neviem prečo to robím, teda trochu viem a trochu nie, mám v tom nejasno. Ale občas to nikomu neuškodí :).

      Odstrániť
    2. Děkuji za odpověď :) Myslím, že jsi hezká slečna podle té fotky jedné, co jsem viděla... Tak snad se překonáš častěji. :) Ale oblečení vždy úžasné! Jen tak dál!

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥