piatok 8. novembra 2013

The Carrie Diaries inspirated outfits

V poslednej dobe veľmi obľúbený seriál, aj ja som si ho zamilovala. Samozrejme aj vďaka móde, keďže sa seriál odohráva v 80 rokoch, tak je oblečenie inšpirované práve týmto obdobím. Samotná Carrie Bradshaw sa oblieka famózne! Má veľmi dievčenský, trochu elegantný a romantický štýl. Nenechá dopustiť na sukne a šaty a prirodzene aj opätky.

A práve Carrie som sa inšpirovala a vytvorila podla nej dva outfity. Možno sa vám to bude zdať veľmi vzdialené, ale išlo mi o tom, vybrať kúsky ktoré mám ja (alebo moja mamina) v šatníku a mierne Carrie napodobiť. Dúfam, že sa vám budú páčiť.


V prvom outfite som sa inšpirovala outfitom, ktorý na sebe mala Carrie, keď bola prvý raz v New Yorku. Je vidno veľký rozdiel. Niekedy čiernu sukňu by som objavila, aby som sa Carrie aspoň trochu priblížila. V každom prípade zostala výrazná volánová blúza, ku ktorej som doplnila sukňu so zvieracou potlačou a žltým opaskom. Ale to isto vidíte.  


Druhý outfit je, aspoň ja si myslím, troška podobnejší. Carrie má na sebe pravdepodobne šaty, no ja som si vzala sukňu s výraznou potlačou. Pastelový svetrík a riflová bunda outfit doplňujú.

Nakoniec som pripravila menšiu koláž outfitov, ktoré sa mi na Carrie veľmi páčia. 

Ďalšie (ktoré sa mi nevošli do koláže): TU, TU, TU, ....

Pozeráte sa na The Carrie Diaries? Aký je váš obľúbený outfit?

4 komentáre :

  1. Tento seriál nepozerávam,ale vidím že Carrie má fakt super štýl :) Ten prvý outfit sa mi veľmi páči,tá sukňa má úžasný strih a blúzka v nej vyzerá skvelo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerá to super. tiež premýšľam nad tým, že seriál začnem pozerávať. a tvoje outfity sú super! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The Carrie Diares je môj najobľúbenejší seriál!
    všetci tam vyzerajú tak krásne a tá móda, žeriem to!
    musím uznať, že tebe sa podarili naozaj krásne outfity... možno im chýbajú nejaké výrazné doplnky, ktoré dodávajú Carriiným outfitom šmrnc, ale inak vyzeráš super, priam úžasne!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥