pondelok 13. januára 2014

Books

Milujem knihy a o to viac, ak sú o niečom čo ma baví. Nemám teraz namysli rôzne romány, to nie. Dnes to bude o knihách, venovaných móde. Pátrala som na internete a hľadala knihy na túto tému. Väčšinou sú od nejakého slávneho designéra alebo inak známych osobností.

_MG_5243 copia

Ako prvú som pre vás vybrala knihu The Blonde Salad napísala ju Chiara Ferragni. Dá sa kúpiť v talianskych kníhkupectvách alebo na amazon.it. Bohužiaľ len v taliančine, ale dúfam, že bude čoskoro preložená aj do angličtiny. A čo o knihe hovorí sama Chiara? I still can’t believe it My book, The Blonde Salad, a manual full of fashion advice and style tips is in the bookstores..

 DSC_0099 copia DSC_0089 copia
Obrázky & citácia: Theblondesalad.com/



Ako druhú knihu som pre vás vybrala IT a napísala ju Alexa Chung. Táto kniha je veľmi známa a je plná jej osobných zápiskov, fotografií a kresieb. Mám pocit, že táto kniha, je niečo ako základ vašej „módnej knižnice“.

 IT - alexa chung it by alexa chung. via mariell øyre, hjartesmil


The little dictionary of fashion (Christian Dior) je moja srdcová záležitosť. Aj napriek tomu, že som knihou nikdy nelistovala. 

“Much has been written about fashion, in all its aspects, but i do not think any couturier has ever before attempted to compile a dictionary on the subject.”—from the little dictionary of fashion

 The little Dictionary of Fashion... awesome, cute, fashion, girl, high heels - inspiring picture on Favim.com
Obrázky & citácia: pinterest.com, google.com, weheartit.com


Posledná kniha sa volá Style od Lauren Conrad. O mojej slabosti pre Laurenin štýl ste sa mohli presvedčiť už aj na facebooku. Navyše je veľmi pekná a pôsobí milo. Má vlastný blog a na youtube pridáva rôzne videá. Napísala už viacero kníh (napríklad aj na obrázku Beauty). Táto kniha je predovšetkým "style guide" a je plná Laureniných typov. A nebránila by som sa ani druhej knihe Beauty. 

 Untitled | via Tumblr

Páčil sa vám článok? Chceli by ste ešte jeden takýto? Aké sú vaše obľúbené "fashion books"?


1 komentár :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥