štvrtok 30. januára 2014

Winter Wonderland

Parka: C&A // Cardigan: Mango // Scarf: H&M // T-shirt: Sinsay // Skirt: Primark // Tights: Tally Weijl// Over-knees: Lindex

Veľmi som chcela fotky so snehom, najlepšie ak by do toho ešte snežilo, ale kde nič tu nič. Od včerajška nesneží a aj keď, tak práve vtedy, keď som v škole. A keď už sme pri škole, aké bolo vysvedčenie? Ak ho dostávate až zajtra, tak držím palce. A ak ho nedostávate, tak vám trošku závidím. Pre mňa bolo už toto vysvedčenie dôležité a som rada, že dopadlo takto dobre (tiež verím, že do konca roku to ešte trochu zlepším).

Teraz sa ešte presuniem k outfitu. Moju milovanú parku ste už zopárkrát videli a stále ju zbožňujem. Sukňa z Primarku je láska láska. Najnovším kúskom z outfitu sú silonky. Takéto som chcela strašne dlho a strašne veľa. A keď som ich videla v TW za 99 kč, neváhala som. Najmä keď som sa dozvedela, že ak si vezmem ešte jedny, budú stáť dokopy ako tie jedny. Nie je to skvelé? Pravdepodobne si ich pôjdem kúpiť ešte raz, veď viete, keby náhodou. A tiež ešte tričko Alway wear a crown. Jéj. 




5 komentárov :

  1. Super to je! Tričko a pančušky je láska na prvý pohľad, kráska!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsi zlatá a rozkošná! Celé je to takové milé, skrytě rafinované, nápadité a zábavné. A jak už psala Bashinka - pančušky = láska na první...;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie srdiečkové silonky sú nádherné!
    veľmi ti to pristane! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, rády bychom Tě pozvaly do nově vzniklé komunity módních bloggerů. Jde o vzájemnou inspiraci a můžeš si tam zároveň propagovat svůj osobní blog. Moc se nám líbí tvůj styl a budeme rády, když se k nám připojíš. Děkujeme za přečtení a těšíme se na inspiraci o Tebe.
    Tým Byc
    http://www.beyourselfcommunity.com/
    https://www.facebook.com/BYCbeyourselfcommunity

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥