nedeľa 2. februára 2014

Bethany Mota & Aéropostale


Určite sa medzi vami nájde niekto, kto dá z času na čas prednosť videám, pred čítaním článkov. A nehovorte, že ste to nikdy neurobili. Ja som si v poslednej dobe YouTube a rôzne videá veľmi obľúbila. A teraz zásadná otázka, poznáte dievča menom Bethany Mota? Je to jedna z najznámejších youtuberok a práve dnes uzrela svetlo sveta jej druhá kolekcia v spolupráci s americkým reťazcom Aéropostale.
Prvú kolekciu stále nájdete na internetových stránkach aeropostale.com za zvýhodnenú cenu. Aéropostale posiela aj do Európy, čo je skvelé. Samozrejme ale musíte počítať s poštovným. Z prvej kolekcie som si nič neobjednala, ale z novej sa do toho čo najskôr pustím. 

Photos: google.com
To bola ochutnávka z prvej kolekcie, niektoré veci ešte môžete nájsť tu. Nová kolekcia už je tiež vonku a ak sa zmestíte do prvých 300, ktorý si odtiaľ niečo objednali, dostanete ako darček náhrdelník "Motavator". 


Musím povedať, že #Moremota kolekcia vyzerá snáď ešte lepšie ako predošlá. No posúďte sami. Plánujete si niečo objednať? Poznáte Bethany? Aká je vaša obľúbená youtuberka? A bonusová otázka, chceli by ste článok o mojich obľúbených youtuberkách/blogerkách? :)




Edit: Práve som zistila (3.2.), že z ani jedného trička, ktoré som chcela, už nemajú XS/S. Plačem.

6 komentárov :

  1. bethany ma neuvěřitelný styl , je skvělá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna je tá kolekcia ! Hneď si ju idem dôkladne preštudovať :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já Beth znám :) je to moje oblíbná youtuberka ♥ moc bych si chtěla něco koupit :)

    http://michaelahajdova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beth je skvělá! Miluji její videa :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš > http://www.chicoco.cz/2014/02/giveaway.html ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky ji mám moc ráda! Některé kousky z její kolekce jsou opravdu povedené :) Ale asi si nic objednávat nebudu, odrazuje mě to poštovný :/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥