štvrtok 6. februára 2014

♥ Happy 14th birthday ♥

Moja torta, bola to vlastne bábovka, ale ako dobrá. S pomarančovou kôrou a sušeným pomarančom. 

Včera som mala narodeniny a tak som si povedala, že vám ukážem niekoľko fotiek. Mali sme len takú malú rodinnú oslavu a ešte jedna ma pravdepodobne čaká na Slovensku, so zvyškom rodiny.  



Snažila som sa nejako pekne si vyzdobiť "slávnostnú tabuľu" a nevyzeralo to najhoršie. Plus Ak vidíte v zadu koláč, tak sa mi naň podarilo nacpať 14 sviečok. Čo je vlastne historicky prvý raz, kedy zverejňujem na blogu môj vek. Hiphip hurá!




Ak by som mala čo len o rok viac, tak už by som potrebovala väčší kúsok koláča. Pochutnávali sme si na Sacheri, medovníku a torte Praga. 


Úžasný darček!


Moja štrnástka.





Nie je to veľa fotiek, ale chcela som vám ukázať aspoň nejaké. Ako som vravela na začiatku, ešte ma čaká pár osláv, tak ak chcete môžem vám ukázať aj fotky z ostatných. A chceli by ste vidieť aj darčeky, ktoré som dostala? :) Všetko najlepšie všetkým februárovým.

6 komentárov :

  1. dopadla na mě taková zvláštní sentimentalita...vzpomínám, kdy mi bylo 14. Tolik se toho od té doby změnilo a zároveň některé věci zůstaly až zoufale stejné . Krásné fotky, ten dortík s pomeranči vypadá dobře, zrovna nedávno jsemt také pekla z pomerančů. Přeji dodatečně hodně štěstí, zdraví a hlavně-užívej života plnými doušky, ono to utíká tak rychle,až je to děsivé. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dodatočne ti prajem všetko najlepšie! :) Fotky sú veľmi pekné,kľudne daj aj ďalšie spolu s darčekmi .)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeej všetko najlepšie, fotky sú podarené !
    A zároveň aj ďakujem, keďže aj ja som februárová :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tu vonavku ti závidím :( :D

    http://michaelahajdova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jee, vypadá to všechno moc hezky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. awww to jídlo vypadá božsky a moc si užij 14. rok, pro mě to byl jeden z nejlepších!!! (teď zním v 17ti jako starouš, haha) :D
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥