utorok 4. februára 2014

My favourite bloggers I. (CZ,SK)


Českých a slovenských blogeriek sledujem asi najviac, najmä kvôli tomu, že som lenivá čítať po anglicky. Vybrala som teda niekoľko mojich najobľúbenejších, konkrétne teda 6 (3 slovenské a 3 české), československých blogeriek.


A cup of style
Photo: Moja (z Dyzajn Márketu)
Vrcholu môjho zoznamu kraľujú Lucka s Nicole, dve sestry, ktoré určite všetci poznáte. Prvý raz som ich stretla na ich workshope v CČM. Bolo ti úžasné. Dievčatá sú neuveriteľne milé, usmievavé a dobre sa s nimi rozpráva. Ich blog mám veľmi veľmi rada.

Get the Louk
macpsani_01
Lucku sledujem viac cez YouTube, ale keď zabrúsim na jej blog, je to vždy super. Get the Louk nepoznám veľmi dlho a ani neviem ako som naň prišla. Ale jednoznačne patrí medzi moje naj blogy.

Aga and Aga
Agu a jej blog sledujem asi od marca a som za to rada. Je to jeden z mojich najobľúbenejších blogov. Agátka má krásne outfity a páčia sa mi aj iné jej články. 

The Dominica
Dominika a jej úžasný blog je číslo 1 v slovenskom zozname. Má najkrajšie outfity a štýl nielen obliekania. Domča píše výborný slovný doprovod k svojim článok. Okrem outfitov mám samozrejme rada aj iné články (napríklad ten posledný).

Bashaland
Bashka a jej farebný blog. Vždy mi vyčarí úsmev na tvári. Myslím, že veľa slov netreba. :) Och predsa len, v Bashalande majú dobré jedlo!

The red poppy stories
Zuzka je ďalšia moja obľúbená blogerka, ako všetky tu. Má nádherné fotky, ktoré ma dojímajú krásou. 

Len 6 blogov je žalostne málo. Chceli by ste viac takýchto článkov? Veľmi ma to baví, a tak sa tu pravdepodobne ešte niekoľko objaví. Aké sú vaše obľúbené blogy?

6 komentárov :

  1. Ježiš ty si zlatúch! A aká vyberaná spoločnosť okolo mňa, ďakujem, veľmi potešilo ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekny post :)

    Uz len dva dni plavkovej giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všechno nejlepší tedy!! :)) doufám, že sis udělala narozeninovou korunku! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. znám jen Zuzku a Lucku&Nicol a všechny jsou skvělé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Poznám skoro všetky, ale nefollowujem ich :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥