sobota 29. marca 2014

March favourites

Dnes to bude článok zasa z iného súdka. Budú to moje March favourites! Podoba článku, ešte nie je úplná, takže budúci mesiac bude snáď vyzerať lepšie. Rovnako, ako fotky. Tešila som sa, že je vonku zasa pekne, takže sú fotky dosť presvietené. Dúfam, že vám to nebude vadiť a pekné čítanie/pozeranie.

1. Obľúbená pesnička

Príde mi, že toto je taká zvláštna kategória, ale dobre. Myslím, že nie každému, sa bude táto pesnička páčiť, ale mám 14 a podľa toho hudba ktorú počúvam aj vyzerá (:D). Je to teda Last night od The Vamps.


2. Obľúbená youtuberka
Youtuberky ktoré sledujem, sú väčšinou nemenné a tak je dosť ťažké vybrať len jednu... No nakoniec som sa rozhodla pre Zoellu, aj keď som ju tento mesiac veľmi nesledovala. 

3. Obľúbená bloggerka
Ani tu to asi nebude žiadne terno, ale rozhodla som sa pre Petru. určite ju všetci poznáte, ale o nej som na blogu ešte nehovorila. Rovnako som ju aj sledovala na youtube


4. Obľúbená dekoratívna kozmetika
Opäť ťažké rozhodovanie. V marci som denne používala veľa vecí a keďže som sa nevedela rozhodnúť, tak som vám odfotila všetky štyri. Ako prvý je púder od Maybelline Fit me, ktorý ma trochu sklamal. Po tom, čo som o ňom počula, tak som dúfala. že bude o niečo lepší. Druhá je paletka Essence quattro eyeshadow, ktorú som tiež použávala takmer denne. Žiaľ výdrž žiadnu úžasnú nemá a dva svetlejšie odtiene sú dosť slabo pigmentované. Essence blush stick je naopak dobrá vecička, pekne drží a celkovo je super. Nakoniec ešte tiene v ceruzke od Oriflame, ktorá mamina vlastní už dlho, ale čaru tejto ceruzky som prepadla len teraz. 


5. Obľúbená pečujúca kozmetika
Tu to bolo o veľa jednoduchšie a jasným víťazom je peeling od Neutrogeny proti čiernym bodkám. Ja som mala tento mesiac čelo samú vyrážku a po týždni-dvoch bolo všetko preč. Jediné, čo mi vadí je vôňa, pripomína mi nejaké hnusné vitamíny. Inak je peeling perfektný a odporúčam.


6. Obľúbený lak
Nejako sa mi zhoršili nechty a tak som si ich veľa nelakovala. No skúšala som lak od Essence z limitky Happy Holidays, okolo ktorého som už dlho chodila. Nebola som si istá, či si ho mám kúpiť, alebo nie. No rozhodla som sa pre prvú možnosť. Farba je veľmi zvláštna, niečo medzi fialovou, hnedou a vínovou. Je to zaujímavá farba, ale zle sa odlakováva a trblietky rovnako. 


 7. Obľúbené oblečenie
Neustále nosím moje nové rifle z Tally Weijl. Ak nemám sukňu, mám tieto nohavice. Zamilovala som si zvýšený pas a washed efekt. 


8. Obľúbený doplnok
Jednoznačne midi rings, ktoré som si kúpila v H&M a že ich je dosť. Čím viac tým lepšie.


9. Obľúbené jedlo
Celý mesiac sme chodili do Lidlu a kupovali si neskutočne dobré cornflaky. No už sa váľajú na dne koša a tak som namiesto nich vybrala Mysli od Emca a čokoládové sójové mlieko. Mlieko má zvláštnu chuť, vlastne to ani nie je mlieko. Ale je veľmi dobré.


10. Obľúbená kniha
Nakoniec obľúbená kniha. Keďže už to nie je ako kedysi, keď som prečítala za mesiac aj 4 knihy, tak som mala rozhodovanie jednoduché. Je to (ako možno tušíte) Zlodejka kníh. Silný a neuveriteľný príbeh. Okrem iného sa mi páči, že v niektorých napätých situáciach je kvapka vtipu, alebo sarkazmu, takže sa so slzami v očiach môžete aj zasmiať. Už ju pomaly dočítavam, akú knihu ste čítali vy? 


5 komentárov :

  1. Oblíbenou Blogerku máme za tento měsíc stejnou!:) Petru mám hrozně ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvělý článek! zoellu miluju :)
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok ! To müsli vyzera tak dobre :)

    Miriam
    www.miriamsefcikova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný nápad takýto mesační favoriti, dúfam, že budeš pokračovať :) hihi tú neutrogenu okrem iných vecí používam momentálne aj ja, vždy večer a tiež som spokojná. A prstienky parádne!

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥