piatok 25. apríla 2014

Aussie Luscious Long Shampoo


Šampón od Aussie som si kupovala s veľkým očakávaním. O šampónoch sa veľa hovorí, každá blogerka ho má a tak som si povedala, že sa mi nič nestane, ak ho skúsim. Osobne si myslím, že to nie je žiadny zázrak. Vyhovuje mi a nič proti tomuto šampónu nemám, ale zázraky nepozorujem a to už som skoro na dne. 

Značka Aussie pochádza z Austrálie a v ponuke má produkty rozčlenené do niekoľkých radov zamerané snáď na každý problém, ktoré vaše vlasy môžu mať. Ja som sa rozhodla pre šampón z rady Luscious Long Shampoo. Šampón využíva australské zmesi z Blue Mountains a tématicky je aj modro sfarbený. Sľubuje obnovenie hebkosti a zanecháva vlasy lesklé. Ako sa mu to v mojom prípade podarilo sa môžete dočítať nižšie.


Hneď pri prvom umytí som si všimla, že pena je viac saténová/jemná ako u iných šampónov. Čo sľubuje krásnu hebkosť vlasov po umytí. Samozrejme sa nedá prehliadnuť aj vôňa, ktorá môže niekomu prekážať, ale mne sa páči. Na vlasoch nie je veľmi výrazná, práve naopak veľmi príjemná. 

Asi vás najviac zaujíma výsledok. Ako som hovorila na začiatku, nemyslím si, že by to bol nejaký zázrak. Definícia na obale znie takto: Šampón na vlasy, ktoré sú dosť dlhé, aby svišťali. Je to sladké, ale vlastne sa z toho nič nedozviem. Až keď som si hľadala informácie, som zistila na čo presne je určený. Zo začiatku som nebola veľmi presvedčená o značke Aussie, ale musím povedať, že to čo sľubuje splnil. Stále sa však neviem zbaviť pocitu, že ma nepresvedčil. Značka je mi sympatická a určite si nejaký produkt ešte kúpim. Snáď ma časom viac presvedčí.

Zhrnutie: Šampón splnil to, čo splniť mal o tom niet pochýb. Vlasy mám hebkejšie, dobre sa rozčesávajú a nemastia sa mi. Určite si kúpim ešte nejaký produkt od Aussie, ale stále nie som úplne presvedčená a mám rozporuplné pocity. Čiže niečo ako 6 z 10.

P.S. Stále sa k tomuto článku vraciam ako si nie som istá.

Čo vy a Aussie? :)


3 komentáre :

  1. asi bych si ho už taky měla pořídit a udělat si na něj svůj názor, protože je pravda, že ho už má snad každý , jen ne já :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam Aussie moc rada, strasne krasne mi voni.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mne Aussie nevyhovoval, mala som po ňom mastné, strašne zauzlené vlasy a asi najviac zo všetkého mi prekážala jeho žuvačková vôňa.

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥