streda 2. apríla 2014

Kids Choice Awards 2014

Rada si prezerám rôzne fotky z červeného koberca. Nech už to je premiéra nového filmu, alebo predávanie cien. Aj napriek tomu, že Oscarové róby sú asi najvyhlásenejšie, tak by sme nemali zanedbávať ani iné predávanie cien. Mňa zaujali tohtoročné Kids Choice Awards. Uznávam, že to nie je veľmi tradičné, ale niektoré outfity ma naozaj zaujali a rozhodla som sa, že sa s vami o ne podelím!

Musím sa priznať, že niektorých ľudí nepoznám, ale zaujal ma predovšetkým ich outfit. :)

Lea-Michele-Kids-Choice-awards-2014

Lea Michele
Povedala by som, že Lea patrí, ako jedna z mála, k známejším herečkám aj u nás. Hraje v Glee a nedávno jej vyšla prvá pesnička. Lein outfit sa mi veľmi páči, je dievčenský, jemný a ladený do púdrových tónov.


Willow Shields
Willow vôbec nepoznám, možno aj pre to, že nie som fanúšička The Hunger Games, pretože práve vo filme si strihla úlohu Prim. 


Victoria Justice
Victoria Justice je podľa mňa známa herečka, ale keď som si pozerala filmy v ktorých hrala, nenašla som snáď ani jediný, ktorý by som poznala. V každom prípade je veľmi krásna, šaty sú zaujímavé a pekné. Celkovo teda jednoznačne palec hore!


Bella Thorne

Na Disney Channel si zahrala v seriáli "Na Parket". Podľa mňa sa dosť zmenila za tú dobu a veľmi jej to pristane.

Kaley Cuoco Nickelodeon's 27th Annual Kids' Choice Awards - Arrivals

Kaley Cuoco
Najprv som absolútne nevedela, kto Kaley Cuoco je. Až neskôr som zistila, že hraje Penny V "The Big Bang Theory". Čo sa outfitu týka, páči sa mi a ako! 


Stefanie Scott
Ďalšia disney hviezda, tentoraz zo seriálu "Farma R.A.K". O názvoch seriálov môžeme polemizovať potom. Takmer celý outfit v jednej farbe nie je môj šálok kávy. Šaty sa mi veľmi páčia, ale zvolila by som iné topánky. No páči sa mi zvieracia kabelka. 


Amber Montana
Nová herečka, ktorá sa ešte veľmi neobjavovala na televíznych obrazovkách. Outfit je elegantný, ale predsa pohodlný. Na červený (tentokrát teda oranžový) koberec sa mi moc nehodia topánky a celkovo outfit. Je síce pekný, ale niekam inam. 


Kelli Berglund
Šaty sú veľmi pekné, farba je super, len stále skúmam čo to Kelli drží v ruke. Páči sa mi aj make-up a účes. Celý look je skvelo zladený.


Debby Ryan

Disney malo dosť silné zastúpenie na tohtoročných cenách. Aj Debby sa pomerne zmenila a to viac ako k dobru. Outfit je pekný, ale zdá sa mi, že ju sukňa robí nižšou.

 

Vanessa Marano

Zaujímavé šaty v krásnej farbe. Opäť skvelo zladený look. U mňa veľké plus aj za topánky, ktoré sa mi veľmi páčia!


Ariana Grande

Arianu asi netreba veľmi predstavovať. Ja osobne ju nemusím. No outfit sa mi páči. 


Genevieve Hannelius

Toto dievča je o rok staršia ako ja a pýtam sa, ako je to možné. V diskusiách na facebooku sa málo komu páčil jej outfit. Ľuďom sa nepáči jej krátka sukňa (aj keď sú to šortky, resp. overal), čo ja osobne nechápem. Outfit sa mi páči a je super zladený. 

Peyton-List-Kids-Choice-awards-2014

Peyton List

Peyton ste mohli vidieť na Disney, ale aj vo filme "Diary of a Wimpy kid". Ja osobne ju mám rada a páči sa mi, ako sa oblieka. Na KCA mala tieto úžasné šaty a vyzerala úžasne. Zladená od hlavy až po päty. 

Zendaya-kids-choice-awards-2014

Zendaya Coleman

Nemohla som ju vynechať, aj napriek tomu, že sa mi outfit vôbec nepáči. Je známe, že sa Zendaya oblieka trochu extravagantne, ale tentoraz šliapla vedľa. 

Zoey-Deutch-Kids-Choice-awards-2014

Zoey Deutch

Top zladený s šortkami? Áno! 

Nicola-Peltz-Kids-Choice-awards-2014

Nicola Peltz

Outfit sa mi veľmi páči, je zladený do podobných farieb a look vyzerá v konečnom dôsledku minimalisticky. Čo je skvelé! Netraba zbytočných doplnkov ani výrazného make-up(u). 

gigi-hadid-kids-choice-awards-2014

Gigi Hadid

Alebo inak priateľka Codyho Simpsona. Bielo-modrý outfit vyzerá skvelo. Elegantne a pohodlne. No stále nie je nemiestny. 

lia-marie-johnson-kids-choice-awards-2014

Lia Marie Johnson

Na prvý pohľad ma zaujali šaty a ich nádherný detail. Samozrejme sa nedá len tak obísť aj skvelá žltá farba. Outfit vyzerá celkovo veľmi pekne. 


Acacia Clark

Krásne dievča a krásny outfit. Sukňa pôsobí elegantným a veľmi "oscarovým" dojmom, zatiaľ čo top outfit zjednoduší. Len teraz pozerám, že čo to má obuté... 


Bethany Mota

Nakoniec Bethany Mota o ktorej som najprv ani nevedela, že sa na KCA objavila. Ale áno, bola tam. Jedna z najznámejších youtuberok. Sa na oranžovom koberci objavila v jednoduchom outfite. Mne sa veľmi páči, len topánky mi k outfitu nepasujú. Inak je to však super!

To je na dnes všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil a niekedy napríklad u Oscarov. :)





1 komentár :

  1. Jej to vážně krásný článek, opravdu mě zaujal. :))
    studyinviolet.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥