piatok 4. apríla 2014

March goodies

cleanser: Clean&Clear (DM), 64 kč, facial wash: Clean&Clear (DM), 64 kč, scrub: Neutrogena, ? kč

Začiatkom mesiaca sa na blogu budú pravideľne objavovať Monthly favourites a haul. A keďže obľúbenci už sú za nami, je na čase ukázať vám, čo mi doma pribudlo. 

Začiatkom mesiaca sme boli na väčších nákupoch a odniesla som si hlavne čo-to z kozmetiky. Ako prvé vidíte na fotke pleťovú vodu a čistiacu emulziu od Clean&Clear. Na narodeniny som dostala 50% zľavu na produkty Clean&Clear a tak som ju takto využila. Ďalej som si kúpila peeling od Neutrogeny. Ktorý je úplne perfektný!


eyeshadow pallete: Essence (DM), 79,90 kč, powder: Maybelline (DM), ? kč, concealer: Essence (DM), 49,90, nail polish: Essence (DM), 49,90

Z dekoratívnej kozmetiky som si kúpila Essence quattro eyeshadow paletku v odtieni 05 To Die For. Ako som už hovorila v obľúbencoch, svetlejšie tiene sú menej pigmentované, ale tmavšie sú úplne super. Výdrž je dosť malá, ale pár hodín v škole zvládnu. Potom tu mám Maybelline Fit Me! púder, ktorý ma trochu sklamal, postupne sa mi však začína pozdávať viac. Essence Stay natural korektor som ešte veľmi neskúšala, ale zdá sa mi trochu o ničom. Nakoniec lak, opäť Essence tentoraz z limitky Happy Holidays.

bracelet: Sinsay, cca 29 kč

V Sinsay sme si ukoristili tento krásny "kožený" náramok.

purse: Sinsay, 99 kč

Úplne skvelá listová kabelka! Nápis sa mi veľmi páči, je vtipný a ehm... pravdivý. Áno my mother paid for this. V každom prípade bude skvelá na leto.
 
t-shirt: Sinsay, ?? kč

A predsa len ešte jedna vec zo Sinsay. Tričko s nápisom "Happy girls are the prettiest girls" je neskutočne pohodlné a pekné! Bude super na leto a to aj cez plavky a aj k šortkám, sukni, na pláž, na záhradu...

glowes: Terranova, 29 kč

Celú zimu som chcela palčiaky. A aha, začiatkom jari si ich konečne kúpim. Sú pekne farebné a vnútri majú fleece, takže sú aj teplučké. 

skirt: Terranova, 79 kč

V Terranove mali ešte nejaké zľavy a našla som v nich takúto sukňu. Bola posledná a dokonca ešte aj XS, takže skvelé! Má fialovú farbu (dajme tomu, že je to slivková farba), ktorou som si nebola veľmi istá, ale moje obavy boli zbytočné a do mojej zbierky sukní skvelo zapadá!

rings: H&M, all for 30 kč

Aj v H&M ma potešili zľavy a to predovšetkým na doplnky. Mala som vyhliadnutý ešte nádherný ružový šál, ale už som ho bohužiaľ nenašla, no zato mám zásobu prstienkov. Hlavne teda midi rings, ale aj krásny okrídlený. Set uprostred si kúpila moja mamina. 

socks: Gate, 28 kč

Povedzte, dá sa odolať takýmto ponožkám? Isteže nie! Pravdepodobne si kúpim ešte jedny, ale to je vedľajšie. Nosím ich s mojimi členkovými nohavicami z Tally Weijl a prídem si rozkošne.

rings: H&M, 30 kč

A ešte jeden set prstienkov z H&M. Tieto sú moje najobľúbenejšie.

conditioner: Gliss kur (DM), 79 kč

V DM majú zľavy na produkty Gliss kur, ja som potrebovala niečo, čo by pomohlo rozčesávaniu vlasov a keďže tento balzam som skúšala, padol výber práve naň. Ešte si poutekám kúpiť šampón, ale o tom až inokedy.

nail polish: Maybelline (DM), 29 kč

No a posledná vec je lak Maybelline Colorama- Brocades. Sú dopredaje niektorých odtieňov lakov Colorama a tento mi padol do oka. Stál ma asi o polovičku menej ako normálne, čo ma ešte viac potešilo. Je to zvláštna farba, lak sa tvári ako červený, ale má v sebe ružové, zlaté a aj nejaké tie červené trblietky. 














2 komentáre :

  1. Prstýnky jsou pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá sukňa je úžasná! A ten okrídlený prsteň je nádherný :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥