streda 14. mája 2014

April goodies

lak na nechty: Catrice (Rossmann), 64,90 kč

Po mesiaci a niečo tu máme opäť zhrnutie môjho mesačného nakupovania. Musím sa priznať, že som väčšinu apríla nenakupovala a potom ku koncu... sa to trochu zvrhlo. Snažím sa si v poslednej dobe tvoriť aj wishlisty, tak snáď to moja peňaženka utrpí menej. Ešte sa chcem ospravedlniť, že som pridávala menej článkov, ale mám školy až nad hlavu a chodím stále k zubárovi (kvôli rovnátkam). 

Prvú vec, ktorú vám ukážem, je lak od Catrice v odtieni 54 My APPricot. Laky ako je tento sa teraz pomerne rozšírili a mne sa veľmi páčia. Nie je to úplne krycí lak, skôr ako taký poťah na vaše nechty, ktorý je trochu farebný. Čo mi však na Catrice lakoch naozaj vadí je, že krátko vydržia a hneď po nalakovaní sa vám na nechtoch objavia bublinky. Naopak čo sa mi páči, rozhodne široký šteteček a rýchlo schne. 

blush stick: Essence (Rossmann), ? kč

Tento blush stick som si kúpila s vidinou krásne svetlo ružovej farby. A viete čo? Je to síce ružová, ale veľmi svetlá a po rozotrení nie je vidieť. Rovnako ma prekvapila zvláštna konzistencia, ktorá je dosť suchá, na rozdiel od druhého blush sticku, ktorý od Essence mám. Teraz rozmýšľam, čo s ním.

lip cream: Essence (Rossmann), 19,90 kč


Toto je najúžasnejší lip cream aký mám! Essence má naozaj blbý zvyk, všetko čo je dobré stiahnu z predaja. Rovnako to je aj u tohoto lip creamu, dokonalá pigmentácia, dlho vydrží, nelepí.. Naozaj skvelý.


Tu už je balíček Avon, všetky veci (až na rúž, prepáčte mi, ale dala som ho kamarátke) môžete vyhrať v giveaway. Lesk je viac lesk ako lip cream, ale je skvelo pigmentovaný. Ďalej rúž o ktorom ste už mohli rôzne po blogoch počuť. Bronzer, ten si vzala mamina, make-up setting spray a lak na nechty z novej rady Gel finish. 

Shampoo: Syoss (DM), 99 kč

Chcela som si kúpiť nový šampón, pretože môj Aussie mi už pomaly dochádza, takže keď som videla túto obrovskú fľašu, bola moja. V DMku mali akciu na výrobky Syoss, konkrétne teda tento 500 ml šampón bol za 99 kč (1 ml= cca 5 kč), čo je v porovnaní s Aussie skvelé!

flats: Gate, 198 kč

Síce som si chcela v Apríli kúpiť topánky, ale predstavovala som si skôr tenisky. Nevadí, za nič by som ich nemenila. Nemám slov čo sa týchto topánok týka.

sunglasses: H&M, 15 kč

Ak chcete pekné slnečné okuliare za pár korún, zájdite si do H&Mka (Letňany), majú ich tam kopu a takéto zľavy sú dobré aj keď si chcete okuliare aj trochu vyzdobiť. Ja som si ulovila dvoje, oboje sú si trochu podobné, však uvidíte. Musím sa priznať, že tieto sa mi páčia o trochu viac, majú zaujímavejšiu farbu a tak. 

sunglasses: H&M, 30 kč


A tu sú druhé okuliare. Zdajú sa mi menšie a majú krásnu farbu. Štýlovo sa podobajú predchádzajúcim.

necklace: Sinsay, 59 kč

Už som párkrát hovorila, že sa mi rozbil môj obľúbený statement necklace a už chcelo náhradu (ťažko sa mi to hovorí). V Sinsay som ulovila tento, pôvodne stál 99 kč a s tým som išla k pokladni a keď som platila o veľa menej než som mala, bola som príjemne prekvapená. Je skvelý. Páči sa mi, že nie je úplne obyčajný.

bracelets: Sinsay, 19 kč + 29 kč

Rovnako ako som hľadala náhrdelník, som hľadala aj jednoduché náramky, ktoré by mi nespadli z ruky. A objavila som tieto, čakalo ma rovnaké prekvapenie ako u náhrdelníku (pretože som si tieto tri veci kúpila spolu). Oba sa mi veľmi páčia, len som teda nemala ani jeden na ruke.

headband: Claire´s, ? kč

Túto čelenku som si obľúbila hneď na prvý pohľad. Je tak trochu iná, viac hippies a je super. Musím povedať, že mi padla do oka hlavne vďaka kvetinkám. Pre predstavu prikladám aj obrázok z oficiálnych stránok.

headband: Claire´s, 109 kč

V Claire´s mali akciu na vlasové doplnky, takže... No čo vám budem hovoriť, dopriala som si :D. Ozdôbku na drdol som chcela dlhšie, síce skôr kvetinovú, ale Granková je tiež skvelá. 

flower crown: Claire´s, 249 kč

Asi najväčšiu radosť mi urobil venček. A poviem vám, že keď si kúpite jeden, budete chcieť ďalšie!!

headband: Claire´s, 169 kč

A opäť známa čelenka. Veľmi sa mi páči. Nosím ju skoro stále, väčšinou síce doma, ale to je vedľajšie. Najlepšie je, že má na sebe kvetinky! 

crop top: C&A, 50 kč


Tomuto hovorím kúpa! Hľadala som presne takéto tričko a nájdem ho zrovna v C&A a dokonca za 50 kč! Páni! Už som si s ním vymyslela niekoľko outfitov.

t-shirt: Gate, 98 kč

Obyčajné šedé tričko som celkom chcela a navyše je to vec, ktorá sa v šatníku nestratí. Našla som ho v boyfriend variante a v posledných dňoch ho nosím pomerne často.

sweatshirt: H&M, 150 kč

A konečne je tu aj mikina, ktorú som vám ospevovala v obľúbencoch. Je pohodlná a zrovna je mám na sebe. Musím povedať, že H&Mku v Letňanoch sa nič nevyrovná (možno ešte Palladium). 

top: F&F, 269 kč

Po podobnom tope som pozerala už nejakú dobu. Tento nie je úplne podľa mojich predstáv, ale nehovorím, že sa mi nepáči. Naopak! Farba je dokonalá a dá sa pekne kombinovať.

cardigan: F&F, 198 kč

V podobnom duchu už mám sveter a ten je dokonalý, takže keď som videla tento skvelý cardigan, hneď som ho brala do ruky. Pravda, našla som ho v detskom oddelení, ale stále tam majú pre mňa veľkosti, takže čo. Je krásne chlpatučký a hebký, maznám sa s ním. 

skirt: H&M, 349 kč

No a konečne koniec. Pôvodne som si do H&M išla pre úplne iná sukňu, ale nakoniec ju nemali. Táto tam chudinka vysala tak osamotene, jediná, sama, vo veľkosti XS... Teraz už mi zdobí sukňu a je skvelá, v H&Mku majú asi najlepšie sukne!

S dnešným článkom už sme na konci. Rozmýšľam, že v blízkej budúcnosti asi pripravím viac článok ako úvahu, alebo tak (téma "moje zuby za plotom"), čítala som v komentároch, že aj tieto články sa vám páčili, tak sa k nim posnažím vrátiť. 







9 komentárov :

  1. pěkné věci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sandale som si kupila aj ja tento mesiace a ten mint top je uzasny:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé věci! Moc se mi líbí botičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stejné věnečky mají na ebay za 25 Kč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jéé ta puntíkata čelenka je boží! akorát bych za ní asi nedala tolik peněz, protože na youtube sem viděla jednoduchý návod jak si ji ušít :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak jak koukám jsi ponakupovala ve slevách! :P Já jsem dneska taky byla v Rossmannu a koupila jsem si stejný lip cream od Essence plus ještě jeden nude odstín. Ale každý stál JEN 10,-. Takže jsem fakt valila oči :D Zatím jsem je zkoušela jen doma, ale zvlášť ten tmavě růžový vypadá fakt krásně. Do školy to asi nebude, ale jinak na ven - super! Zvlášť takhle na jaře a v létě :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedalo sa odolať, hlavne tomu čiernemu crop topu :D. Hľadala som nejaký podobný už dlhooo a nájdem ho za 50 kč? Predsa ho tam nenechám :D :). Ten nude odtieň som si chcela kúpiť aj ja, ale nakoniec som ešte na výpredaji Essence & Catrice ulovila podobný od Catrice, ale asi si poň predsa len pôjdem. Musím ich ešte niekde vypátrať.

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥