štvrtok 1. mája 2014

Giveaway time!

Keď máme ten 1.máj, tak som si povedala, že nadišiel správny čas na giveaway! Plánovala som ju už dlho, ale stále nie a nie nájsť perfektnú výhru. Pretože vás mám veľmi rada a chcem súčasne osláviť 1. máj a 50 followerov (je to málo, ale blížim sa k môjmu cieľu), tak som vybrala rovno 2 výhry! Čo teda znamená, že obdarujem rovno 2 z vás. Ku každej výhre, je ešte aj prekvapenie, ktoré odhalíte až po rozbalení balíčka. A to stále nie je všetko! Ak zavoláte do 5 minút, získate zadarmo ešte jeden balíček! 

Podmienky mám však trochu iné ako minule. Nechcem, aby vyhral niekto, kto nie je pravidelný čitateľ a tzv. ghost follower. Takže podmienky:

1. Byť pravidelný čitateľ , je síce pekné, že si ma follownete, ale rada by som, aby ste na môj chodili aj inokedy, než kedy rozdávam darčeky. A nebojte sa postrážim si vás! Bola by som teda rada, ak by ste minimálne tento mesiac boli na blogu aktívni. 

2. Aj tak si neodpustím časť so sledovaním cez GFC a like na facebook stránku (TU). Ak by ste sa priveľmi nudili, môžete ma sledovať aj inde (ostatné sociálne siete sú v menu a pod článkom).

3. Do komentárov napíšte svoj mail a čo sa vám na blogu páči, čo by som mala zlepšiť/zmeniť a ako ste na blog narazili. Och a samozrejme, ktorý darček by ste chceli vyhrať.

Vyhrajú dvaja čitatelia, ktorých komentár sa mi bude páčiť a boli (a budú) na blogu aktívni (samozrejme čo sa komentárov atď. týka). Teraz už prejdeme k darčekom, ako som hovorila, ku každému bude pripojená ešte jedna tajomná vec. Oba balíčky sú od Avonu, tak snáď sa vám budú páčiť.

1. Balíček noviniek Avon

Keďže som bola na Avon Blogstars s maminou, dostali sme dva balíčky. A krásne sme si rozdelili jeden. Čo znamená, že tu mám jeden pre vás! Obsahuje: bronzer z rady Luxe v odtieni Warm Glow, Ultra Glazewear lesk na pery v odtieni Apple Cinamon, Makeup setting spray a veľkú novinku lak Gel finish v odtieni Barely there.Všetko sú to krásne farby a až na lesk, ktorý mám v inom odtieni, mám odskúšané aj ja. Čoskoro sa na produkty objaví aj recenzia.

2. Balíček letných nezbytností

Druhý baliček obsahuje náušnice od GemsOver v nádhernej ružovej farbe, guľôčkový deo Antiperspirant so sviežou vôňou citrusov, balzam na pery s príchuťou malín (vonia ako Labelo) a krásny Valentínský rúž v odtieni Loveable.  

Súťaž trvá do 31.5 (do polnoci).  

Dúfam, že som povedala všetko zrozumiteľne a, že sa zapojí čo najviac ľudí :). 

8 komentárov :

  1. gfc ervulenka
    fb eva richterova
    libi se mi outfity a clanky o kosmetice, libily by se mi i videa
    uz si nepamatuji jak jsem na tvuj blog narazila asi pres nejaky jiny
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gfc: Dominika Pinterová
    Fb: Dominika Pinterová
    Najradšej mám recenzie, hauls, outfity, novinky. Páči sa mi všetko, pretože mám vek a záujmy veľmi podobné tebe. :) Na blog som narazila myslím prostredníctvom fb stránky Blogy!
    Vyhrať by som chcela skôr prvý balíček.
    dominika.pinterova26@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. julca.jurekova13@gmail.com
    najradšej mám niečo ohľadom outffitov :D a narazila som nanho asi cez nejaky iný blog :)
    ten druhý ale potešila by ma hocičo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jentuska@azet.sk
    Fb : Magie Kralova
    Na tvoj blog som narazila nahodou :-) ale stastnou
    Mam rada clanky s tvojimi nazormi napriklad kde si pisala o ruzovej , o veku ..
    Paci sa mi ze si originalna napr. Clanok o tvojom predvianocnom tyzdni bol super a
    Privitala by som viac kecacich postov a o tom ako si stravila vikend a pod. A rada by som videla aj viac tvojho fotografickeho umenia:-)
    Prepac za gramatiku fr klavesnica:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ťa sledujem už dlho, takže už ani neviem ako som na teba natrafila.
    Ale určite si si tu už našla a aj nájdeš odo mňa komentáre :)
    Mne sa páčia tvoje príspevky, sú zaujímavé, neotrepané takže ti nemám čo vytknúť v tomto smere.
    Páči sa mi prvý balíček a môj mail je sunriseofmylife787@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, narazila jsem na tebe přes blogerky a jsem moc ráda, protože se mi líbí tvoje hauly a několikrát jsem kvůli nim i naběhla do obchodu:)
    Co by se mi líbilo jsou asi různé tagy nebo videa, abych si tě nějak dokázala představit blíž a poznat osobněji.
    Potěšil by mě víc první balíček.
    vav.ran@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. sleduju tě už nějakou dobu, narazila jsem na tebe tenkrát přes Bashku..
    mám bohužel, takový zvyk, že i když každý článek čtu, málokdy něco okomentuju, portože jsem líná (:/) a než abych psala fádní nesmysly, nenapíšu nic :D ale budu se snažit ;)
    moc se mi líbí, že tu míváš DIY příspěvky, ikdyž už jsem nějakou dobu žádný neviděla... strašně super by bylo kdybys začla točit videa :) !
    víc se mi líbí první balíček
    lucik.hroch@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥