sobota 14. júna 2014

M.A.C limitované kolekcie

Už dávno som si chcela M.A.Cu niečo kúpiť, ale nejako som na to nemala odvahu. Pred nedávnom sa mi však moje želanie splnilo a máme doma niekoľko vecí. Aj keď nie sú moje, no zastávka v ich obchode bola veľmi príjemná. Teším sa, kedy si kúpim môj vysnívaný rúž a lícenku. Jedna vec ma ale nadchne pri akejkoľvek značke- limitované kolekcie! Znamená to krásne obaly a rôzne varianty obľúbených produktov. Aktuálne v M.A.Cu nájdete 3 limitky (2 v každej predajni a 1 len na Václaváku)- Alluaring Aqatic, Maleficent a Pedro Laurenco. A ďalšie sa chystajú, najnovšie by sa do predajní mali dostať 2- Lorde a Sharon&Kelly Osbourne. A aby som nezabudla, jedna kolekcia bude venovaná aj Marge Simpsonovej! Tak na tú sa určite pôjdem pozrieť!


Spolupráca s Lorde ma veľmi potešila a čakala som pomerne veľa. Bohužiaľ kolekcia obsahuje len rúž a linky. Rúž má síce nádhernú farbu, ale pre mňa nenositelnú a nesie názov Pure Heroine. Samozrejme niekomu sa môže limitka páčiť a padnúť ako uliata, ale ja si ju radšej nechám utiecť.




V druhej kolekcii išlo o spoluprácu matky a dcéry- Kelly a Sharon Osbourne. Naopak od tejto kolekcie som najprv dávala ruky preč, ani jedna z dám mi nie je nejako blízka, aj keď Kelly má dokonalé vlasy a pamätám si ju z obálky časopisu, ktorý som videla asi 5 rokov späť. A ako to tak býva, čakalo ma príjemné prekvapenie! V kolekcii nájdete horu produktov a každý si určite príde na svoje. 



1 komentár :

  1. och Lorde konečne som sa dočkala :3

    http://julca-fashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥