streda 18. júna 2014

May goodies

ponožky: Calzedonia (kids), 49 kč

Ďalší mesiac je za nami a tak tu mám pre vás ďalší haul. Nemám rada slovo haul, ak ho hovoria youtuberky, tak sa to dá prežiť, ale v článkoch mi to príde ako päsť na oko. Takže som sa rozhodla články nakupovacieho typu premenovať na goodies. Dúfam, že sa vám bude páčiť. Ešte než sa dostaneme ďalej, chcem sa ospravedlniť za malé zanedbávanie, ale veď to poznáte. Škola, škola, škola. A aby som nezabudla, vyhlásenie giveaway je na konci článku. 

Som ponožkový úchyl, viem. No krajkové ponožky som chcela veľmi dlho a aj keď tieto nie sú podľa mojich predstáv, som rada, že ich mám! Materiál je rovnaký aký majú silonky, čo sa mi veľmi nepáči, pretože sa v ňom potí noha a tak nie sú na leto veľmi vhodné. Kupovala som si najväčšiu detskú veľkosť, ale nebola som si istá, ako mi budú sedieť, nakoniec sa ukázalo, že výhodou materiálu je jeho pružnosť. 

ponožky: Calzedonia, 79 kč

Druhé ponožky sú vlastne úplne obyčajné (rozmýšľala som, či vám ich vôbec ukážem), hlavným dôvodom, prečo skončili u mňa doma je, že majú dokonalú mentolovú farbu. Samozrejme majú aj jednu nevýhodu a to je veľkosť one size, ktorá je strašne obrovská a to nie som Popoluška.

laky: Gabriella Salvete- Stars, 45 kč

Ani vám nebudem hovoriť ako dlho som si chcela kúpiť tieto laky. Na internete som si hľadala najkrajšie odtiene, no aj tak som potom v drogérii stála dve hodiny len pri jednom stojane, teta v Tete ma okašlala a nablokovala mi viac, ale ja som bola v takej eufórii, že som to neriešila. Pôjdeme postupne, vtedy kedysi dávno v novembri prišiel veľký boom pieskových lakov, no najvýraznejšie na tom bola jednoznačne Gabriella Salvete. Od tej doby (teda 6 mesiacov) som si chcela jeden kúpiť, nikdy som sa však nevedela rozhodnúť len pre jeden odtieň a kupovať si ich viac mi prišlo pri tej cene dosť nepravdepodobné. Nakoniec som natrafila na nejakú akciu v Teta drogérii a už aj som brala 2, aj keď som zaplatila ako za 3, ale stále to vychádzalo lacnejšie než normálne. Stála som pri stojane s GS pomerne dlho, aký odtieň bude asi najlepší? Pekné sú všetky... Jasný výber padol na Brown Sugar 16, ktorý som mala vybratý vopred, ale nad týmto fialovým som si dlho lámala hlavu (Saphire 02). Teraz má GS 2 novinky kolekciu Sugar (čo už vlastne nie je taká novinka, ale neviem sa rozhodnúť či sa mi páči) a Glitter (táto druhá sa mi zapáčila hneď pieskovce mám radšej s hromadou trblietok než klasické laky).

fixka a zvýrazňovač: Stabilo, 20 kč

Aj k zvýrazňovaču sa viaže príbeh. Raz som ho objavila v PeMi (Palmovka a Olšanské náměstí), ale bol tam len tak pohodený, bez cenovky a iných kamarátov, tak som ho tam nechala. Vždy keď som bola v papiernictve, tak som ho hľadala. Mamine som ho opisovala ako "zvýrazňovač, ktorý vyzerá ako lesk na pery" a práve design ma oslovil, asi by som si ho inak nekúpila (aj keď je pravda, že som si zvýraznňovač chcela kúpiť). Nuž a fixka to je niečo pre mňa, na týchto farebných miláčikov nedám dopustiť! Píšem si s nimi všade a do všetkého, navyše ružovej nie je nikdy dosť. 

suchý šampón (50 ml): Batiste, 49 kč

Keď som sa dozvedela, že Batiste šampóny sa predávajú aj v Douglase a ešte k tomu tieto mini balenia, hneď som tam išla. Malé balenie som si kúpila z 2 dôvodov, je praktické na cestovanie a hlavne som Batiste chcela skúsiť, takže radšej malé. Vôňu som chcela čerešňovú, pretože ma najviac zaujalo balenie (:D), ale tá vôňa je odporná! Vo vlasoch potom už nie je toľko cítiť, ale keď ju ovoniate priamo, tak je hrozná. Ale záleží na každom. Inak Batiste zoženiete aj v PeMi a veľké balenie stojí okolo 90 kč (Douglas cca 109).

tričko: H&M, 249 kč

V H&Mku som si kúpila šortky, v kabínke mi boli dobré, ale doma už akosi nie. Takže som ich bola reklamovať a nájsť niečo v rovnakej cene bolo pomerne zložité. Začala som aj rozmýšľať či si nezoberiem dáždnik a ešte niečo. Nakoniec mi padlo do oka toto tričko (sveter?), keďže som už dlhšie rovnaké chcela, tak bola voľba jasná. Keď neviem čo si obliecť, jednoducho na seba natiahnem toto a outfit je na svete.

statív: Lidl, 129 kč

Vzhľadom k tomu, že výrazne postrádam statív, tak som si s radosťou kúpila aspoň tento malý. A musím povedať, že to bola obrovská radosť! Meria síce ani nie 30 cm, ale mne bohato stačí. Občas sa snažím natáčať videá, takže to je oveľa praktickejšie a celkovo sa takýto malý statív nestratí. 

top: H&M, 349 kč

Prvý úlovok z Shopping fever. Boli sme na Myslbeku a H&M je tam síce obrovské a obsahuje aj H&M home, ale popravde tam toho veľa nemali. No nedalo mi a odniesla som si aspoň tieto dve veci (top a šortky). Top je skvelý pripomína mi taký ten bohémsky/festivalový štýl a to sa mi páči. Strapčeky majú tendenciu sa zamotávať, čo je však zanedbateľný detail. Nosím ho ku všetkému možnému a aj napriek tomu, že je môj letný šatník viac čierno-šedo-biely, tak tento top doň vnáša viac leta.

lak: Rimmel, 52 kč

Laky 60 seconds by Rita Ora som si zamilovala hneď a dlho som po nich pokukovala. Najviac sa mi zapáčil odtieň 673 Breakfast in bed (na obrázku) a tak som ako prvé siahla po ňom. Doma som zistila, že to je vlastne skoro obyčajná svetlo modrá, inak sa mi zdá všetko v poriadku. 

blush stick: Avon, 89 kč

Ak ma sledujete na instagrame, viete, že som dostala prvý balíček od Avonu na testovanie, ktorý obsahoval tento blush stick. Nebudem vám o ňom nič hovoriť, všetko sa dozviete v recenzii, ktorá sa tu objaví čo najskôr. 

rúž: Rimmel, 95,90 kč

V Rossmanne majú teraz skvelú akciu na produkty značky Rimmel, takže som si konečne kúpila môj vytúžený rúž. Myslím si, že tento je z tej matnej rady a je to odtieň 109. Krásne vonia a farba je trochu do oranžova, ešte si brúsim zúbky na jeden odtieň. Nevýhodou je, že sa mi začali po čase začal droliť v kútikoch.

kvetinová koruna: Claire´s, 200 kč

Keď som si kúpila minulý mesiac veniec, popadla ma akási pomyselná vlna a chcela som ešte jeden. Nakoniec padol výber na túto nádhernú korunu (Pretože toto už sa nedá nazvať veniec), v ktorej vyzerám ako Lana Del Rey. A je pravda, že na ebay zoženiete rôzne iné varianty, ale ja proste cez ebay nenakupujem. Bol to zároveň aj povedzme darček ku dňu detí :D. Rozžiari každý outfit, je dokonalá na fotenie a čoskoro sa vám v nej ukážem. 

Mineralizačný make-up, štetec na make-up, tiene (Yoghurt a Shale) : M.A.C

Všetky tieto veci sú mojej maminy, ale nedalo mi vám ich neukázať, pretože som z nich nadšená! Možno dokonca viac ako ona a k návšteve M.A.C-u som ju vlastne dohnala ja. Presnú recenziu na produkty vám nepoviem, ale make-up vyzerá dosť dobre a pekne kryje, štetec ho skvelo zapracuje do pleti a tiene sú na podobný spôsob ako má Inglot svoj Freedom.

sprchové gély: I love..., x kč

Mamina kamarátka občas príde k nám do Prahy a vždy so sebou niečo prinesie, naposledy to boli tieto sprchové gély, z ktorých mám radosť. Značku I love... som chcela skúsiť, ale nedostala som sa k tomu ešte, no teraz máme tieto miniaturky a pravdepodobne zavítam do nášho Douglasu a pôjdem si kúpiť veľké balenie strawberries & milkshake, pretože ten mi vonia asi najviac (ehm, to je vidno). Vonia ako jahodové chupachups, takže úplne mňamózne. 

minerálna voda: Avéne, 209 kč

Avéne termálnu vodu som našla ako príbal v Elle a hneď som si ju zamilovala. Často si s maminou podobné výrobky na leto kupujeme a vždy je to niečo skvelé. Naposledy som ju použila pri Avon pochode, kde sa s ňou každých 10 minút osviežovala teta, takže tam toho zostalo naozaj veľa. Ďalšia super vec je, že je to mini balenie, takže opäť skvelá vec na cesty. Juhú! Asi si nakúpim viac výrobkov v malom balení, je to veľmi praktické. 

šortky: H&M, 249 kč

Nakoniec šortky, ktoré ste už v jednom outfite videli a určite ich ešte uvidíte! Zbožňujem ich a tento strih sa stal mojím najobľúbenejším pre toto leto! Šortky sú volné a vzdušné, takže sa pod nimi toľko nepotíte. No celkovo musím pochváliť letnú kolekciu H&M, pretože výber je veľmi dobrý.

Aby som vás o nič neukrátila a splnila svoj sľub, tak pripájam na koniec článku aj vyhlásenie giveawy. Celkovo bolo súťažiacich 7 a tu sú dve víťazky:
1. balíček vyhráva Jentuska, pretože je to jednoducho zlato, píše mi komentáre a ten pri súťaži ma vzal za srdce, ďakujem!
2. balíček vyhráva Júlia Jureková, pretože často nájdem na blogu jej komentár, like na instagrame a vďaka nej mám pocit, že som slávna! :D
 Takže dievčatá blahoželám a čoskoro sa dohodneme na odoslaní balíčka.

3 komentáre :

  1. Jej ďakujem ;) a inak vždy po vzhlaidniti tvojich goodies mám pocit že všetko potrebujem lebo sa mi Travis do vkusu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. šortky z H&M se mi moc líbi a rtěnku Rimmel od Kate mam taky je perfektní!Stejne tak micerální voda Avéne :-)
    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super věci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥