sobota 6. septembra 2014

World of beauty and spa


Kde mám len začať. Možno u toho, že prejsť celý veľtrh nám zabralo tak, približne, hodinu. Viac sme na to vlastne ani nemali. No stačilo mi na to, aby som povedala, že Holešovice a Interbeauty sú lepšie. Tento článok je venovaný práve letňanskému veľtrhu, pôvodne ho mal doplniť aj môj outfit, ale nebola by som to ja, ak by som ho stihla odfotiť. Ehm. Takže len dojmy a kopec fotiek. 

Najviac som bola zvedavá na Sleek, bohužiaľ ma aj najviac sklamal. Nenašla som paletky a inak ma nič nezaujalo. Čo ma však prekvapilo, boli štetce Real Techniques. Vlastne sme venovali úplnú pozornosť len piatim stánkom - Sleek, Alessandro, Bomb cosmetics a Ryor, tak teda štyrom. V Bomb cosmetics som sa rozplývala nad roztomilými kreáciami a tvarmi týchto šumienok do kúpeľa. Ak mám porovnať Lush a Bomb cosmetics, tak Lush má históriu a akési postavenie, ceny dosť vysoké a nič som si tam ešte nekúpila, Bomb cosmetics má priaznivé ceny, o značke toho veľa neviem, kreatívne prevedenia šumienok, ale zvláštne vône, ktoré občas smrdia. Ale tak kto by odolal cupcakom? Alessandro máme s maminou rady, keď som si od nich kúpila prvý lak, bola to celkom neznáma značka. Mamina chodí pravidelne do ich salónu na Smíchove a pochvaluje si ako služby, tak aj kvalitu lakov. Nakoniec sme sa pristavili k stánku Ryoru a ja som doplnila svoju zbierku. 


V konečnom dôsledku WOBAS dosť zaostáva za Interbeauty, aj keď na oboch veľtrhoch nájdete praktický to isté. Plocha v Letňanoch je menšia, menej vystavovateľov a celkovo je menej zaujímavý. Mimo iné vám chcem ešte povedať, že som konečne prišla na manuálne zaostrovanie, tak dúfam, že sa vám fotky páčia. 









A tu už sú moje úlovky (samozrejme okrem venčeka). Vlastne jediné čo som si kúpila boli produkty Ryor. Chcela som len známy Aknestop roll-on a možno tonikum, nakoniec to dopadlo takto. Našťastie je Ryor cenovo priaznivá značka. Takže teda Aknestop roll-on, určite poznáte, alebo ste o ňom už počuli. Nemám vyložene akné, ale vyrážky ma trápia a pleť mám trochu mastnejšiu, ale popravde toto raz trápilo každého, nie? Bylinné tonikum je pomerne silné (no ešte dosť slabé v porovnaní s Clean&Clear a slzenie očí), obsahuje extrakty zo šalvie, jalovca a Tee tra oil. Posledný produkt z rady Aknestop je upokojujúce sérum na rozšírené póry, ktoré som si kúpila skôr zo zvedavosti. Obsahuje rastlinné extrakty, ktoré sťahujú rozšírené póry a extrakty z morských rias znižujúce tvorbu mazu. Sérum sa dá použiť aj namiesto pleťového krému na celú tvár, alebo len na postihnuté miesta. Regeneračný krém na ruky s grepovým extraktom a rozmarínovou silicou sme dostali ako darček k nákupu, veľkosť je ideálna do kabelky a krém sa hodí najmä teraz, keď bude čoskoro studenejšie počasie. 

Nakoniec môj rozkošný cupcake, ktorý je vlastne šumienka do kúpeľa. No nie je dokonalý? Krásne jemne vonia a priznávam sa, že mi bude ľúto ho rozpustiť vo vode.


 Dúfam, že sa vám dnešný článok a fotky páčili. :)

1 komentár :

  1. Ahoj! :) Velmi sa mi paci tvoj clanok aj blog. Inac tu bombu do kupela som mala z rakuska a nie je to nic moc. :/ Ked som ju isla rozpustit ani nesumela. :(
    www.myownblog14.blogspot.com
    p.s.: nechcela by si sa navzajom podporit? Cez GFC? :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥