sobota 12. decembra 2015

Bucket list [Vianoce 2015]



Obdobie Vianoc ponúka nekonečné možnosti rôznych aktivít, ktoré si môžete užívať sami alebo s priateľmi či rodinou. Ja si taký malý bucket list vytváram na každú sezónu a vianočný mesiac december nie je výnimkou, práve naopak! Rozhodla som sa, že sa s vami podelím o pár tipov, ako si spestriť sviatky a vianočné prázdniny. 

1, Dať si horkú čokoládu z ikonického hrnčeka
Určite viete, ktorý ikonický hrnček mám na mysli- ten najčervenejší z červených. Druhá možnosť je hrnček z Costy, kde majú veľmi milené hrnčeky, ktoré sú niekoľkokrát krajšie aké má tento rok Starbucks, čo myslíte?

2. Prispieť na charitu
V období Vianoc chceme všetci odčiniť naše hriechy a aj bez návštevy duchov minulých, tohtoročných a budúcich Vianoc robiť dobré skutky. A ja vám odporúčam prispieť na charitu, vybrala som zopár organizácií, kde prispieť: Greenpeace (CZ/SK), Charita České republiky, Sloboda zvierat (SK/CZ). Ďalšia skvelá činnosť je napríklad venčenie psíkov v útulku a v niektorých obchodných centrách je možnosť kúpiť darček dieťaťu, ktoré nemá každý rok krásne Vianoce. 

3. Vytvoriť perníkovú chalúpku
Piecť perníkovú chalúpku si plánujem už dlhú dobu, ale nikdy som sa k tomu nedostala. Tento rok sa mi to ale snáď podarí. 
4. Vyrobiť si škaredý vianočný sveter
Vlani som na Youtube narazila na video s názvom Ugly Christmas sweather challenge a tento nápad sa mi veľmi zapáčil. Nemusíte hneď natáčať video, stačí, ak si v second hande kúpite lacný sveter, ktorý vám nebude ľúto zničiť, zoženiete ozdoby a môžete popustiť uzdu svojej fantázie. 

5. Urobiť vianočný photoshoot
Ak rozmýšľate s kamarátmi čo s časom, skúste si urobiť vlastný vianočný photoshoot. Variant je mnoho, môžete zostať doma, vyraziť do lesa, ... Ja mám v pláne ísť s D. do Hornbachu, pretože tam majú množstvo vianočných stromčekov a je to úplné bludisko, takže bude pokoj na fotenie :D.




4 komentáre :

  1. Hlavně první dva body jsou prostě nutnost :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak Ugly sweather challenge je naprostá bomba :D asi se toho letos taky zúčastním :D jinak pro mě je to určitě něco napéct, koupit dárky, abych se mohla už v klidu jen těšit a nepřemýšlet nad tím, že je nemám :D
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O pernikovú chalúpku som sa už pokúšala, avšak nevyšlo mi to. Teraz sa hrám s pernikmi a zdobiacou pištoľou

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Perníková chaloupka je skvělý nápad, ovšem kvůli mé nešikovnosti a lehce (více) neurotické matce, bychom letos neměli příliš idylické Vánoce... :D
    Jane z janepise.blogspot.cz/ || Stručná historie mé blogérské slávy

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥