pondelok 7. marca 2016

AVON True Color Matt


Už dlho som nepísala nič o kozmetike a keďže som dievča, tak si to musím poriadne vynahradiť (túto antifeministickú vetu budem ešte dlho trpko ľutovať). Nedávno som ako darček k Valentínu obdržala od Avonu tri rúže z ich novej matnej kolekcie True Colour Matt. K tomuto balíčku sa viaže aj príbeh, bola som v škole a zrovna sme sa bavili o FBI, americkej vláde a podobne, zrazu mi začal zvoniť telefón, kamarátka sa ho hneď zmocnila a so slovami: hello, Obama, how are you, zdvihla hovor. No nakoniec ku mne balík doputoval a ja som si mohla doma vytvoriť malé fotografické štúdio a začať pracovať na článku. Musím priznať, že rada fotím kozmetiku, pretože mám konkrétnu vec, ktorú chcem fotiť, bohužiaľ kozmetické články, nie sú úplne moja parketa, čo ma vedie k úvahám, čo vlastne tá moja parketa je...


Ako som už písala vyššie, v balíčku som objavila tri rúže vo valentínskych farbách- červená a ružová, konkrétne odtiene Adoring Love, Coral Fever a Red Supreme. Čo sa obalu týka, aj ten má matný efekt, ktorý vyzerá pôsobivo. 


Rúže sľubujú pocit hydratácie, matný vzhľad a dlhotrvajúci krycí efekt. Dve tretiny predchádzajúcej vety môžem potvrdiť. Perám dodajú matný vzhľad a rúž vám na perách vydrží prekvapivo dlho a navyše zvládnu bez hnutia aj jedlo a pitie! Bohužiaľ s čím nesúhlasím je hydratácia, s tou majú obecne matné rúže problém. V porovnaní s inými matnými rúžmi, ktoré vlastním by som im dala 3 body z 5. Po dlhšej dobe na perách vyvolávajú "stiahnutý" pocit, ktorý vedie k pocitu suchých pier. 

Ak ste na love dobrého matného rúžu, tak vám ich môžem vrelo odporučiť. Nešliapnete s nimi vedľa. 


Teraz už len taká malá vsuvka, ako sa vám páčia fotky? Fotením som strávila dva dni, pretože svetlo mi stále neprialo a tak boli niektoré fotky zrnité. Na stole som si vytvorila mini ateliér, ktorý vyzeral dosť komicky. Rozprestrela som si biely baliaci papier, doniesla si hromadu rekvizít, vytvorila diy reflektor a otvorila okno, aby mi išlo do izby čo najviac svetla. Ale stálo to za to a na tieto fotky som popravde pyšná.





zľava: Coral Fever, Red Supreme, Adoring Love

9 komentárov :

  1. Krásne fotky ♡ Páči sa mi najviac ten ružový odtieň ♡

    ♡ Soaphoria ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež som na tie rúže v katalógu pozerala, ale neviem sa rozhodnúť aký skúsiť.. :) ale z týchto tvojich ma zaujal ten tmavší červený :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mají krásné obaly :) Ale zrovna rtěnky si hrozně ráda vybírám v drogerii :D
    HollyChicc

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám jednu takovouhle rtěnku doma, akorát mi teď vypadlo, jak se jmenuje. Každopádně fotku mám v haulu za únor. Budu ráda, když se podíváš. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach, toto sú presne tie odtiene rúžov, ktoré absolútne milujem. Z Avonu mám najobľúbenejší ich rúž z valentínskej kolekcie Color Trendu tuším z minulého roku, skrátka je nádherný žiarivý červený a na perách ozaj dokonalý. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jéé, tak to sis dala záležet! Moc pěkná recenze i fotky, rtěnky vypadají pěkně, mám matné ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥