piatok 3. februára 2017

Január { life in pictures }


Zrejme je to normálna vec, ale prvý mesiac v roku vždy utečie rýchlejšie než by ste chceli. A tak je tu  z ničoho nič február, novoročné predsavzatia prestali platiť a motivácia sa vytratila. Ale to už zasa predbieham, aký bol môj január?  



Vonku to konečne vyzeralo ako v zime, tradične pár dní po Vianociach.


Ešte stále ma neopustila láska k Hamiltonovi, len sa k nej pridal nový muzikál.




Už si nepamätám, či som o tom na blogu hovorila, ale v novembri som si objednávala svoje prvé, vymodlené a vypotené, špičky! Dôvod prečo som si ich nekúpila priamo v obchode je, že som nechcela, aby mali koženú podrážku. Nechcem byť vegetarián, ktorý podporuje kožené veci.. Tak som hľadala a zistila som, že Grishko robí veganské špičky na objednávku. Úžasné! Koncom novembra som si ich objednala a v polke januára som ich mala na predajni. Rovno som si k nim kúpila aj všetky "doplnky" a teraz sa teším, až si ich konečne vyskúšam v akcii. A ako je tento príbeh spojený s obrázkom vyššie? Pri jednej z minulých návštev Grishka sme s ocinom objavili francúzsku pekáreň, pre mňa to bola láska na prvý pohľad. Keď som si teda išla vyzdvihnúť špičky, tak som sa tam zastavila a kúpila najväčší croisant a osie hniezdo, aké som kedy videla. 


V piatok 13 som si urobila radosť v The Body Shop a kúpila si nejaké drobnosti.


A 27. sme oslávili ocinove narodeniy, pri tej príležitosti urobila mamina veľký a výborný "punčák" (to je vysvetlenie, prečo stále nejem zdravo...).

4 komentáre :

  1. Možno budem divná, ale to balenie z The Body Shop sa mi páči... a som schopná si niečo kúpiť už len kvôli taške. No každopádne, s predsavzatiami máš pravdu.. snáď to nezdali všetci. Ja sa tak trochu spolieham na to, že si ich môžem začať plniť kedykoľvek. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašně moc se mi líbí letošní zima, ty zasněžený stromy a všechno je takový krásně bílý :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow! wonderful pictures....a great january ! :D :))...thanks for your post and best wishes from schloss südtirol ( http://www.trauttmansdorff.it ), Anna ;)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥