piatok 10. februára 2017

Narodeniny { Photo Diary }


V nedeľu som oslávila svoje 17 narodeniny a tradične vám píšem tento malý foto denník. Tento rok vyšli moje narodeniny, ako už som spomínala, na nedeľu, som rada za tieto víkendové narodeniny, pretože má človek pocit, že môže oslavovať celý víkend, navyše sme tento rok mali v piatok polročné prázdniny.  


Zvyčajne mám svoje narodeniny vrátane dní pred a po dopodrobna naplánované, ale tento rok som sa rozhodla tomu nechať voľný priebeh. Dala som si výdatné raňajky a popri tom som pozerala Harryho Pottera. Po raňajkách som sa nalíčila a neskôr sme s rodičmi vyrazili na obed.



Na obede sme si boli v reštaurácii Mlsná Kavka, ktorú určite odporúčam, je to vegetariánska reštaurácia s množstvom veganských jedál a navyše si ešte užijete príjemné prostredie. Ja som si dala akési cestoviny s paradajkovou omáčkou a syrom, mamka si dala šalát s quinou a ocino tofuburger. 


Po výbornom obede sme sa prešli do Palladia, kde som si mala vybrať narodeninový darček. Pôvodne som plánovala kúpiť si rifle, keďže tie celkom potrebujem, no bohužiaľ som žiadne nenašla, tak som si vybrala dne peny do kúpeľa z Lush. 




Doma sme si len pripili a rozkrojili tortu, keď nad tým tak rozmýšľam, ani som si nesfúkla sviečky... Každopádne som sa musela ísť hneď potom učiť, takže som si toto malé večerné posedenie príliš neužila. Zvyšok večera prebiehal celkom obyčajne, učila som sa, dala som si sprchu, blogovala a o polnoci sme si zapli Super bowl nie, že by to bol dobrý nápad.


Zaujímal by vás článok o tom, čo som dostala na narodeniny?

3 komentáre :

  1. Krásné fotky a dodatečně vše nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. yummy yummy :)))...looks absolutely delicious ! <3...best things for a sunday afternonn :D:..thanks for your post. actually we are on holiday and we are enjoying the time with such nice thing ^^^;)...best wishes form ferienwohnung schenna ( http://www.mittendorf.schenna.com ) Lena

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥