nedeľa 3. marca 2013

Rozhovor s Lizzy

Druhou blogerkou, ktorá bola ochotná so mnou spraviť rozhovor je Lizzy. Verím, že veľa z vás ju pozná. Po Bashe teda Lizzy, stále zostávam na slovensku, no nie na dlho, to mi verte. Musím povedať, že s Lizzy sa mi pracovalo veľmi dobre. Takže tu máme už druhú milú blogerku do zbierky.


- Pre začiatok by si sa nám mohla predstaviť.
 "Volám sa Lucia, ale v blogovom svete sa predstavujem pod menom Lizzy. Mám 14 rokov a blogov som mala už niekoľko. Blogovanie je pre mňa tým najlepším, ako to nazvať.. koníčkom. Spoznala som veľa skvelých ľudí, aj keď len takto cez internet a každý deň sa na blogoch inšpirujem. Milujem fotenie, mám veľmi veľa snov, rada si niečo tvorím, sledujem obľúbené seriály.

-Mojou obľúbenou otázkou, ktorou zaručene väčšine ľudí zamotám hlavu- aké zviera ťa najviac vystihuje?
"Tak toto je vážne ťažká otázka. Nech rozmýšľam ako rozmýšľam, naozaj netuším. A to mi práve v hlave prebehli asi všetky možné zvieratá. Nikdy som sa nad niečim takýmto nezamýšľala."

-Takže pri zvieratách sme sa dlho nezdržali. Mne vravia, že som pes, alebo opica. Preboha, naozaj netuším ako k tomu prišli. No snáď nejaká tá farba, alebo niekoľko slov ktoré ťa vystihujú?
Farbu mám rada ružovú ,mentolovú, ale vlastne všetky, len niektoré farby sa mi páčia len na oblečení, niektoré len na niečom inom. Aj tých 5 slov je pre mňa ťažké napísať. V tomto, opisovaní seba samej a podobne nie som vôbec dobrá. Ružová , laky na nechty, hello kitty, blogovanie, nakupovanie, toto sú celkom výstižné kľúčové slová.

-Pamätáte si ešte svoje blogové začiatky? O čom ste chceli blogovať, ako ste sa k tomu dostali a podobne? Ja áno, pretože to bolo relatívne nedávno a čo na to naša Lucka?
Pôvodne som chcela mať blog len o DIY, pretože ešte pred tým ako som si ho založila som si čo-to vyrábala, hľadala rôzne návody a podobne. Navyše vtedy slovenský blog na túto tému neexistoval -teda aspoň som ho nepoznala- a tak sa mi to zdalo ako dobrý nápad. :) Postupne som zistila, že to nie je vôbec ľahké viesť taký blog, tak som začala pridávať aj čokoľvek iné a dnes už sa tam články pôvodnej témy objavujú zriedka.

(Aj tak, keď sa vrátiš k DIY stojí to za to.)

- Máš veľa obľúbených blogov, vybrala by si tri ktoré máš najradšej?
Sledujem veľmi veľa blogov, je ťažké vybrať len tri,ale tak bluerabbitwithwhitestain.blogspot.com, bashaland.blogspot.com a doyouwannatouchrony.blogspot.com.


- Čo ťa na týchto blogoch najviacej inšpiruje?
Inšpirujú ma takmer vo všetkom, majú nádherné outfity, fotky, mám rada nie len ich blogy ale celkovo dievčatá ako blogerky.

- Keď už sme pri tých outfitoch, veľa nevídame tie tvoje, aký je teda tvoj štýl?
Môj štýl je veľmi jednoduchý, nerada veci príliš kombinujem, teda radšej nekombinujem aby to neskončilo nejako zle. :) Obliekam si to čo sa mi páči a musím povedať, že sa posledných pár rokov sa to celkom zmenilo. Už dávno som dala koniec mikinám, farebným tričkám s bláznivou potlačou a výrazným farbám. Čo sa týka outfitov ,povedala som si, že ich začnem na blog pridávať viac a to aj splním. :) Sama mám outfity na blogoch veľmi rada.

-Čo ťa k tomu priviedlo?
Tak ja som outfity chcela pridávať vždy, len ma nemal kto fotiť a podobne, chcem ich pridávať aby ma čitatelia trošku viac spoznali.

- To je od teba veľmi pozorné. Kto, alebo čo ťa najviac inšpiruje? Nech už je to už zmienené blogovanie, diy, alebo čokoľvek iné.
Mňa inpširuje všetko, hlavne blogerky, ich outfity, ale rada si prezerám rôzne fotky na tumblr, tie ma inšpirujú najviac. :)

- Máš aj ty sama na tumblr blog?          
Áno, aj ja mám tumblr, ale v poslednej dobe tam veľmi nechodím, pretože tam vždy strávim veľmi veľa času. :) Je to závislosť. - lizzyban.tumblr.com


- Už máš celkom veľa sponzorov, ako prebieha spolupráca?
Sponzorov, áno, je ich celkom dosť, ale všetko to je na takom princípe, že oni mi raz niečo pošlú, ja napíšem článok a tým to končí. Ale všetci sú skvelí, inak by som s nimi nespolupracovala. :)

- Čítaš rada, alebo len príležitostne? A kto je tvoj obľúbený spisovateľ?
No väčšinou na to nemám čas a preto knihy čítam len cez nejaké dlhšie prázdniny. :)Spisovateľa obľúbeného nemám, mám doma knižky od rôznych spisovateľov, ale veľmi rada by som si prečítala knihy od Sophie Kinselly.

- Máš veľa snov? Prezradíš nám nejaký? Splnil sa ti už niektorý z nich?
Mám veľmi veľa snov a dosť o nich píšem na blogu. Medzi tie najväčšie sny patrí vlastná izba, zrkadlovka a Paríž. :) Ďalej by som chcela ísť do Talianska na ostrov Capri napríklad či do Londýna. Zatiaľ sa mi nesplnil žiadny, ale na jednom sa pracuje- :) Vlastne áno, jeden sa mi nedávno splnil! :) Takmer by som bola zabudla

 -Blahoželám. A čo by si chcela v živote dokázať? Aká je tvoja vyvolená práca?        
Ďakujem veľmi. :) Tak toto je zase niečo, o čom toho asi veľa nepoviem. Vôbec netuším, čo by som v budúcnosti chcela robiť, určite by sa mi páčilo napríklad písať články do nejakého fashion magazínu, ale nemyslím si, že je to práve to čím by som sa chcela živiť. :) V hlave mám jednu predstavu,no či to tak bude netuším.

- Prezradíš nám to?
Zatiaľ by som si to radšej nechala pre seba.


- Dobre teda. Nebudem ťa trápiť. Si cestovateľský typ?
No tak to vôbec. :D Mne býva dosť často v aute alebo v autobuse nevoľno. Takže naozaj neviem ako a či sa mi splnia tie cestovateľské sny.

- Kde už si bola a ktoré zeme by si ešte chcela navštíviť?
Nebola som zatiaľ vôbec nikde mimo Slovenska. Chcela by som ísť do Česka do Prahy, do Rakúska do Viedne, ďalej už spomínané Taliansko, Francúzsko a celkom aj Anglicko.

18. - Na záver, aké je tvoje motto?
Motto? Nesúď knihu podľa obalu. :)

- Ďakujem veľmi pekne za rozhovor.
To ja ďakujem :).

Snáď sa vám rozhovor aspoň trochu páčil, do budúcna sa pokúsim zapracovať na kvalite. Ak by ste náhodou mali o rozhovor záujem, môžete napísať do komentárov. 

6 komentárov :

  1. Skvelo si to spracovala do článku,ešte raz ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lizzy je také zlatíčko :)
    A rozhovor je super, veľmi pekne spracované, super otázky, len tak ďalej, budem sa tešiť na ďalšie rozhovory :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vždy treba pracovať kvalitne, nie len v budúcnosti........

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, no zakaždým to je lepšie a lepšie. Čo som si myslela, že je dobré pred mesiacom, môže byť teraz zlé. A tak je každý krok vždy krokom dopredu. A trochu sebecky musím povedať, že som sa snažila. Učený z neba nespadol.

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥