streda 5. júna 2013

New in - this week

Sľubovaný článok (áno len jeden jediný) je prosté New in. Ak sa vám zdá, že som to tu zanedbávala vedzte, že mám dobrý dôvod. Písala som poviedku do súťaže a sobecky si musím povedať, že je celkom dobrá. Som zvedavá ako to dopadne. Teraz k new in.


Darček od tety z Avonu. Telový sprej má vôňu tuším manga a granátového jablka. Je to veľmi sladká vôňa, ale je svieža a ľahká. Laky na nechty som dostala štyri, všetko pastelové odtiene. Nadšená som z odtieňu Ice mint a tretieho, ktorého názov si nepamätám. 


Tričko- H&M, 248,- kč Nohavice- H&M, cca 250,-kč

Nákup z H&M. Tričko som si zamilovala na prvý pohľad, je trocha volnejšie a tie kamienky sú úžasné! Pruhované nohavice som najprv chcela ako klasické džínsy, potom ako šortky, no nakoniec mám tieto úžasné legíny. 



Tielko- Gate, 148,- kč Sveter- Gate, 148,- kč

Gate. Volné tielko s anglickou vlajkou a asymetrickým strihom.Príjemné voľné tričko. Tento neuveriteľne božský sveter som ukoristila v zľave. Veľkosť M, je kratší, ale väčšou veľkosťou je čo sa dĺžky týka normálny. A oversize. Veľmi príjemný a navyše pastelový, zbožňujem túto farbu.  


Mikina- Gate, 248,-kč Nohavice- Gate, 98,-kč

Kúpené na našu božskú školu v prírode. Mikina veľmi pohodlná a mäkká. Navyše má zlatú potlač. A tepláky, pri členkoch má gumu, čiže si ich môžete prispôsobiť. Sú voľné. 


Dáždnik- Coco accessories, 99,-kč

Mám nádherný veľký dáždnik z F&F, ale nechce sa mi ho ťahať do školy a zo školy. Tak som si kúpila tento malý, krásny, bodkovaný. 


Tenisky- New Yorker, 245,-kč

Opäť kúpené na náš "zájazd". Tieto tenisky budem nosiť ako topánky do chatky. Divné, viem. Ale plánujem ich nosiť aj normálne. Teda po príjazde. 


Náramok- Gate, 68,-kč

Nakoniec už len náramok z Gate. 

2 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥