pondelok 2. septembra 2013

School


Sentimentálne rečičky mi nikdy nešli. Takže je tu začiatok školského roku, pre mňa pomerne dôležitého. Neviem ako vy, ale ja sa ani veľmi neteším na tento rok. Ale priznávam, že sa potajme usmievam, keď vidím číslo môjho ročníka. Neteší ma však jedna vec a to tá, že hneď vo štvrtok máme vyučovanie do štvrť na päť a nejazdí mi električka a prišla som dnes neskoro (za to môže autobus!). Ale je tu aj pár príjemných vecí a to napríklad, že nebudem musieť chodiť sama do školy a z nej.

Tu je teda niečo z mojej školskej výbavy. 


Ak ešte stále zháňate a budete zháňať zošity a iné somariny do školy vedzte, že v Tescu majú parádny výber! Veď, kto by odolal zošitu s kravičkami? Alebo bodkovanému. Tretí zošit, je už dávno zmieňovaný z Kik, snáď si doňho už začnem písať poviedky. Okrem týchto zošitov mám aj dva (dokopy aj s tými čo mám, sú to štyri) peračníky. Jeden zvieracoinfantilný sovičkový a priesvitný, obaja sú z Tesca. Ja budem rozhodne ešte zháňať nejaké zošity, pretože naši učitelia majú vo zvyku nám oznámiť aké zošity budeme potrebovať až tak okolo druhého školského týždňa. 


Najväčšou dilemou je pre mňa ako využiť druhý peračník. Napadlo mi, prirodzene, že si doň dám normálne ceruzky atď., ale potom som doň hodila telefón a napadla mi maličká kabelka a potom ešte kozmetická taška... Čo myslíte? A ako sa vám darí? 




6 komentárov :

  1. Všetci čo si fotia na blog zošity ma navnaďujú kúpiť si také tiež :D asi pôjdem pozrieť do Tesca :D
    a tá priesvitná taštička by sa mi hodila na kozmetiku :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jé. ten kravičkovský je najlepší. ja som si už ,bohužiaľ, nakúpila tie úplne obyčajné najlacnejšie teskácke. (už len z toho dôvodu, že nechcem za zošity veľa minúť.) no ten kravičkovský! je naj. (koľko stál?)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj moja, tuším okolo 37 kč, takže niečo cez euro myslím :).

      Odstrániť
  3. Jééj to je zlaté tak ja som si už asi všetky zošity dokúpila včera som si bola ešte pár pokúpiť a už mám hádam všetko to priesvitné púzdro je super na to sa pozriem tiež ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš úžasný sešity, akorát já bych je mít nemohla, protože neumím psát přes ty kroužky :D To průsvité pouzdro je skvělé, akorát pak není, kam schovávat mobil :D

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥