utorok 1. októbra 2013

Burgundy


Toto je dúfam prvý raz aj naposledy čo vidíte moju nádhernú tváričku. Aspoň teda viete kto vám sem píše. Čo už. Tento nazvime to outfit som si obliekala na koncert G2 acoustic stage a hlavne som ho posielala do Fashion challange. Ale to je tak nejako o inom. Z Retro Music Hall sme sa vrátili okolo desiatej večer a z článkov na žurnalistiku bolo ranné písanie s klipkajúcimi očami. Sláva!



Aby som povedala aj niečo k oblečeniu. Jediné vhodné mi príde podotknúť, že koník pochádza od qplusbodky. Keď som ho prvý raz zazrela, tak mi pripomenul takého toho červeného švédskeho koníka (Dala horse!). A ešte tento krásny batôžtek, ktorý za mnou včera pricestoval. 

Podporujete handmade výrobcov? Pochváľte sa. :)


7 komentárov :

  1. kľudne by si mohla outfity s tvárou pridávať častejšie,veľmi ti to pristane :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásné :) ten batoh(tuším) je krásný ! :)

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak dúfam že posledný nebude a konečne si sa nám ukázala ;) :) Ten batoh je super :) milujem košele a tá brošnička je hrozne roztomiláá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A hadnmade milujem ! pretože tiež mám obchodíček aj na Sashe aj normálnu stránku a ja to vlastne najviac zbožňujem, keď si predstavím akú prácu s tými vecičkami všetci handmade výrobcovia majú (aj ja :DD ) tak to proste obdivujem :) a tiež veľa trpezlivosti ...Aj ja veľmi rada vyrábam všetko možné :D

      Odstrániť
    2. Ďakujem :). Tak mi niekam napíš odkaz na obchodík, nie som si istá ale tuším viem. Ja mám strašne rada DIY, aj keď sa pri tom často nervačím :D. Ale baví ma to a obdivujem ľudí, ktorí majú výrobky fakt prepracované a strávia s tým pol dňa. :)

      Odstrániť
  4. Aká si zlatá! Kľudne viac fotiek outfitov, vyzeráš super a žiadne také že tvoju tvár vidíme prvý a poslednýkrát, si fešanda, tak sa nehanbi a ukazuj !
    A handmade , samozrejme, zbožňujem, ale to o mne snáď každý vie :))

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥