streda 4. decembra 2013

Bookshelf

Sveter: Gate// Sukňa: Sinsay// Opasok: H&M// Pančuchy (alebo aj tights, lebo to lepšie znie): Lindex

Ako sa majú moji milí čitatelia? Ja sa mám celkom fajn. Aj keď článok je dosť "prázdny", čo do počtu fotiek. Boli fotené narýchlo a so špatným svetlom, predsa len je denného svetla veľmi málo a som šťastná, keď sa mi po návrate domov podarí aspoň niečo odfotiť. Už teraz sa veľmi teším na zajtra, kedy prídem domov za tmy, ono to ani inokedy nie je veľmi veľký rozdiel. 

A čo som robila dnes? Škola od ôsmej do druhej a potom sme sa vybrali do jedného obchodu, kde som našla veľmi dobré veci. Okrem malých sviečok na adventný veniec, som tam objavila úžasné Yankee candles, teda vosk do aromalampy. Ktorý dostanem od kamarátky na Vianoce, že ja mám super kamarátku? Teda vlastne okrem toho mi podaruje aj jej sukňu. Jéj. Potom som šla do obchodného centra, kam som išla len kvôli jednému jedinému obchodu, ktorý mi na Harfe zrušili (nerozumiem tomu, že ten obchod tam bol asi rok s 80% zľavami a oni ho zrovna teraz, keď ho potrebujem, navyše pred Vianocami, ho zatvoria!). Takže asi pôjdem do Fashion Areny. Nakoniec som si tam kúpila špagát, papierové sáčky a darček pre babku. 

Ak by vás zaujímali moje ďalšie plány, tak ich mám pomerne dosť. Už len dnes toho mám fakt veľa. Úloh mám až nad hlavu. Okrem iného mi dnes z e-shopu Bellarose.cz prišiel balíček, čo je úplne super. To je všetko čo ma momentálne napadá. Majte sa nádherne :).

20 dní do Vianoc 

5 komentárov :

  1. tá sukňa má super strih :) vosk yankee candle by som chcela aj ja,mám v pláne si kúpiť aspoň tri :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si kúp, ja už sa nemôžem dočkať až od ich od nej dostanem :D. Nakoniec som po pol hodine preberania sa voskmi vybrala Strawberry cupcake a nejaký voňajúci po sedmokráskach, myslím. Ešte by som si chcela kúpiť aj nejaké Vianočné vône :).

      Odstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥