streda 25. decembra 2013

Veselé Vianoce

Viem, že Vianoce ako také boli včera, ale prečo vám aj neskoro nezaželať "šťastné a veselé"? Popravde som vám chcela napísať vianočný článok včera, ale nepodarilo sa mi. A ani dnes to nie je žiadna sláva, predsa len je už dosť neskoro.

Takže Vianoce. Boli super. Len ma veľmi mrzí, že sa na to človek veľmi pripravuje a ono je to rýchlo preč. Nemyslím tým nakupovanie darčekov a podobne, ale všetko okolo toho. Zdobenie stromčeka, príjemná činnosť, ktorú sme tento rok trošku zanedbali a fotiek býva vždy cez 200 (no dobre, toto naozaj preháňam) a teraz ich máme asi 50. Navyše tam chýba tá "podstromčeková". Takže žiadna sláva, ale ani nedostatočná dokumentácia Vianoce nepokazí. Sú úžasné, atmosféra a všetko. Neviem čo by som mala napísať, každý si Vianoce predstaví inak.

A keď už máme tie Vianoce, tak sa vám tu opäť ukážem v plnej paráde a pyžamu.


A aké boli moje Vianoce? Iné ako tie predtým, neviem či to bolo lepšie alebo nie. Vianoce v Prahe boli tentoraz úplne iné. Darčeky nás pod stromčekom čakali už 24. ráno a namiesto štedrovečernej večere sme mali raňajky. Hneď po rozbalení darčekov sme sa pobalili a vyrážali na Slovensko. Štedrý večer sme strávili u krstnej, celá rodina. Po večeri sme išli s malými sesternicami privolávať Ježiška prskavkami a potom? Rozbaľovanie darčekov. Asi vám bude jasné, že keď kúsok býva babka, tak sa tam dlho nezdržíte. Takže hneď ako sme rozbalili darčeky tam, presunuli sme sa k druhému stromčeku. Dnes sme boli u druhej babky na obede. Potom bolo samozrejme také to darčekové.

Bolo to iné, o tom niet pochýb, ale zopakovať si to chcem až za dlho. Teraz už sa teším na ďalšie Vianoce. Sľúbila som si, že budem kreatívnejšia a vytvorím si okolo seba lepšiu atmosféru. Ešte sme neboli ani na trhoch a dúfam, že sa čoskoro dostaneme na tie vo Viedni. To je asi všetko. Mám taký pocit, že som tento článok dosť zanedbala, navyše sa mi vôbec nechce ho skončiť. Ďalší dôvod prečo sa tešiť na budúce Vianoce. Len mi je trochu ľúto, že končí rok 2013. Bol totižto skvelý!!!!

4 komentáre :

  1. Super članek :)

    mishellife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. roztomilá fotka :) a tie pocity ohľadom Vianoc máme rovnaké . Vždy to tak hrozne rýchlo ubehne :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá fotka je zlatá :)) tento rok to bolo aj pre mňa iné,nejako som sa na to netešila a vôbec mi to ako Vianoce nepripadalo..pekné sviatky prajem tiež :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný článek :) ta fotka je roztomilá ;) tak snad jsi měla jenom samý super dárky :) u nás byla babička, takže jsem si to taky užila :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥