piatok 27. decembra 2013

Vianočné darčeky

Vianoce ako také máme teda už za sebou a čaká nás silvester. Plánujete nejaké špeciálne novoročné oslavy? V tomto článku by som vám rada ukázala moje vianočné darčeky, snáď vás bude aspoň trochu baviť. Nebola by som však rada ak by sa tu objavil niekto s hlúpymi poznámkami, verím však, že tu nikto taký nebude.


Začnem pražským Ježiškom, ktorého sme mali 24. ráno, ako som už spomínala. Každý rok robím jednu užitočnú vec, píšem Ježiškovi list a tak mi prinesie veľa vecí ktoré som chcela. Ako napríklad predplatné Elle. Silonky som naozaj nečakala (ani nechcela, ale predsa len ich nie je nikdy dosť). Nosím zásadne len čierne silonky a tak som dostala dvoje čierne a jedny telové (ktoré zrejme podarujem mamine). Ďalšia vec ktorú som veľmi chcela sú ponožky, teplé, huňaté a prúžky sú veľké plus! Tým, že som dostala obliečky mi Ježiško chcel asi niečo naznačiť. Ďalej som dostala modelovaciu hmotu a 2 plechovky tabuľovej farby. V mojom liste bola aj aromalampa, dostala som bielu s popraskaným efektom. Set fixiek Stabilo a nový mobil. Z mobilu mám veľkú radosť a prakticky ho nedám z ruky, konečne nahradil ten, ktorý som mala 4 roky. V balíčku bolo aj originálne púzdro, slúchadlá a nabíjačka, dostala som teda aj sovičkové púzdro a ešte zháňam kryt.



 U krstnej som dostala sveter, je takej smaragdovej farby prešívaný zlatou. Ďalej som tam dostala tričko One direction. Našťastie som stihla povedať, že by ma potešili Malé klamárky a tak ich teraz môžem čítať. A tiež pančuchy, aspoň mi nebude zima.


Aby som nezabudla, krstná Ježiško ma potešil (a ako) touto nádhernou kabelkou. Nemôžem z nej odtrhnúť oči!


U babky som dostala pekné over-knees/ nadkolienky v ružovej farbe. Potešilo ma aj nové CD One direction. A ďalší diel Malých klamárok.  


Akoby toho ešte nebolo málo, však? Ešte sme boli navštíviť druhú babku. Dostala som fialový sveter, kozmetickú sadu Dove v bielej praktickej kozmetickej taštičke. Aj tu som dostala kabelku, uvidíme ako spolu budeme vychádzať. A to najlepšie nakoniec, 3 knihy od Jane Austen a 4 poukážky do kníhkupectva po 10 eur.


Nebojte už je koniec. Celú darčekovú hromadu dovŕši sada vône a deodorantu Prêt-à-Porterod prababky.

Snáď som vás tým neunudila k smrti. Nechcem aby ste to brali, že sa vám tu nejako vychvaľujem alebo také čosi. Predsa len to robia v tomto období skoro všetci. Čo ste dostali vy? Z akého darčeku máte najväčšiu radosť?

4 komentáre :

  1. Krásne darčeky :) Hlavne kabelka je veľmi pekná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. úžasné darčeky 1D, vrecko na mobil-naj,kniha PLL:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné darečky :) taky jsem si prala MM od 1D ale bohužel :(

    http://mishellife.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mám darčekové posty veľmi rada :)) dostala si krásne darčeky,ani neviem čo sa mi páči najviac pretože je všetko úplne super :) predsa to asi vyhráva mobil,CDčko,kabelka a svetríky

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥