pondelok 7. apríla 2014

My nailpolish colection


Konečne som si na blog vyradila samostatný diár, čo je úplne super. Konečne mám prehľad a články mám naplánované až po začiatok mája. Úprimne povedané, neviem kde budem hľadať nápady potom, ale nevadí. 

Teraz už k článku. Dnes to bude niekoľko fotiek a budú to moje laky na nechty. Wow. Začnem lakmi od Catrice. Ani jeden som ešte neskúšala, tak som zvedavá. Prvé dva som si kúpila na výpredaji Essence a Catrice. Všetky farby vyzerajú úplne skvelo, prvý nesie názov Bed of flowers, je to nádherná staroružová farba. Druhý nesie názov Charleston´s Fame, musím povedať, že Catrice má úplne super názvy. No a posledný je z novej limitky a volá sa My APPricot. 



Druhá kategória patrí lakom bez páru. Prvý je akýsi bezmenný, ktorý mám od kamarátky. Myslela som si, že to bude mintová, ale ako sa zdá je to normálna zelená a strašne ma to štve. Druhý lak je od Maybelline, ešte som ho neskúšala, takže neviem, ale som naň zvedavá. Maybelline má všeobecne skvelé laky. No a Rimmel, drží si priečku medzi najlepšími lakmi, aké doma mám. 


Na rad prichádza Avon. Od Avonu mám zlatý lak, ktorý som dlho chcela. Tento ma však veľmi nepotešil, aj keď je pravda, že dlho vydrží a tak, ale farba sa mi vo finále veľmi nepáči. Mini laky Colortrend mám rada najmä v lete, kedy používam prakticky len tieto. Sú to nádherné pastelové odtiene, pravda kryjú až po niekoľkých vrstvách, ale tie farby! Mintový lak sa volá Ice Mint a je to trošku tmavšia mint. Druhý je broskyňový- Sugared Peach a tretí je Sweet Sundae v takej tej klasickej Barbie ružovej. 


Nakoniec priehľadné a krémové laky od Essence. Prvý je spevňujúci lak, je hustý, rýchlo schne a pomerne dobre drží. Druhý je rýchlo schnúci topcoat, nemôžem povedať, že by rýchlo schol a ani ďalšie vlastnosti nemá veľmi kladné. French glam je prakticky takmer priesvitný a nechtom má dodať len pekný efekt. Niečo podobné vytvára aj posledný lak, ktorý sa mi veľmi páči a pravdepodobne si kúpim ešte jeden. Lenže tento má mierne fialový odtieň, trblietky a vonia po ovocí (trochu). 

Nepridala som ešte asi 6 lakov :D, pretože blogger akosi nechce akceptovať, že tá fotka je na šírku a nie na výšku. Nevadí, snáď sa vám článok aspoň trošičku páčil :).


2 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥