piatok 11. apríla 2014

Trendy Jar 2014

Po neúspechu s jesennými a zimnými trendmi (článok sa mi zmazal), som si povedala, že to skúsim ešte raz. Teraz len dúfam, že už to dopadne lepšie. Trendy na jar a leto sú rok čo rok obdobné a tak si medzi nimi môžete nájsť svojich obľúbencov. Čo sa mňa týka, na jar mám najradšej pastelové farby a v lete viac športové oblečenie a rozvliate materiály. 

pastel colors

Ako prvé tu teda máme pastelové farby. Medzi moje obľúbené "pastelky" patrí určite mintová, pudrová, rôzne druhy ružovej a fialková. Tento rok bude jednoznačne bohatý farebný výber, nech už budete chcieť šaty, alebo topánky. A čo taká pekná pastelová bralette? Pastelové farby, sú skvelé v tom, že sa dajú nosiť všetky dohromady.
Kde kúpiť pastelové farby? 
Oblečenie môžete zohnať napríklad v H&M, alebo Bershke.
Hippies & Boohoo

Hippies. Boohoo. Indiánske looky. Batika. Tak trochu kovboji. Etnické vzory. Čelenky. Kvety. Hippies znak. Zvieratá. Voľné nohavice. A k tomu ešte milión ďalších vecí, vzorov a názvov. Hippies štýl nám necháva dosť voľnú ruku a my si môžeme outfit prispôsobiť ako sa nám zaželá. Rovnako flexibilným trendom je aj kvetinová potlač, ktorú nájdete aj v "pastelkách" aj v Hippies trende. Nezaradila som ich do samostatnej kategórie, pretože sa objavujú všade. Z tohto trendu mám najradšej asi rôzne čelenky, guľaté okuliare, pletené/krajkové vesty a tričká a jednoznačne topánky. 
Kde kúpiť trend Hippie?
Zaujímavé tričká (napríklad so slonom, ktorý sa k tomuto trendu výborne hodí) nájdete v C&A, pletenú vestu zoženiete napríklad v Tally Weijl. Opäť ponúka veľa vecí aj H&M napríklad krajkové tielko, okuliare a kvetinový veniec. 

Sports wear

Opäť sa bude nosiť oblečenie inšpirované športom a tenisky už nebudú len na behanie. Z tohto trendu sa veľmi teším a bavia ma kombinácie so sukňami a chic lookmi. Dnes už aj vyložene športové značky robia oblečenie, ktoré sa dá nosiť aj na denné nosenie a klasické módne reťazce sa zasa inšpirovali športovou módou. Ja mám v pláne kúpiť si tenisky, ktoré som vlani nechala tak, ale trend je späť a ja si ich môžem s čistým svedomím kúpiť. Okrem čísliel a tenisiek sú in aj rôznorodé mikiny, tepláky (ja osobne sa v nich nevidím, ale aj tak), športové podprsenky a veľa ďalšieho. 
Kde kúpiť trend sports wear?
Pekné kúsky zoženiete v Reservede, Adidasi, H&M, Topshope.

Je mi veľmi ľúto, že je tentoraz trendov tak málo. Snažila som sa vybrať tie najväčšie a najvýraznejšie. Na koniec článku som ešte vybrala niekoľko trendov, o ktorých sa hovorí. Samozrejme nám všeličo núkajú aj obchody a vytvárajú si tak vlastné trendy, čo sa mi veľmi páči. Ak by ste chceli, mohla by som vytvoriť ešte jeden článok, celkom ma to baví, ale ako hovorím, mrzí ma, že je tak krátky.

kvety, crop topy, logá, volániky, pruhy a bodky, bomber jacket, strapce, 80.roky, minimalizmus, sukne, priesvitné materiály, biela, grafika, denim, boyfriend...

Dúfam, že s vám článok páčil a uvidíme sa pri ďalšom. :)

4 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥