sobota 3. mája 2014

Monthly Favourites: APRIL

Neverím tomu, ako rýchlo zasa utiekol ďalší mesiac. No nechcem sa nad tým nejako viac pozastavovať. Dnešný článok budú teda po mesiaci monthly favourites. tentoraz už (snáď) v konečnom kabáte. Upravila som niektoré body, pretože som knihu začala čítať až koncom mesiaca. Nebudem vás už ďalej zdržiavať, tu sú moji obľúbenci.
1. Obľúbená pesnička
Musím sa priznať, že v apríli, sa menilo nie len počasie, ale aj moji obľúbenci. Kým na začiatku mesiaca, som neustále počúvala toto, ku koncu som dala prednosť Rite Ore.


2. Obľúbená youtuberka
Youtuberky tu mám dve, jedna americká a druhá česká. Mandy (MakeupbyMandy24) určite poznáte. Mňa na nej najviac upútal jej štýl a dokonalé vlasy, príjemné plus je, že je rovnako stará ako ja (čomu mimochodom nemôžem uveriť). A druhá je Nicol (Shopaholic Nicol), ktorá je neuveriteľné slniečko, aspoň čo sa dá z videí vyčítať. Ak Nicol poznáte a máte ju rady, tak bude mať v Prahe meet up. 

Obrázky: Mandy- screen shoot z tohto videa, Nicol- shopaholicnicol.blogspot.cz

3. Obľúbená bloggerka
Obľúbená blogerka pre tento mesiac, je asi jediný bod v ktorom mám úplne jasno. Je to Mia (kissbookbymia.blogspot.cz), ktorú som stretla aj na Avon Blogstars evente a bola veľmi milá, ostatne to všetky, čo som videla. V poslednej dobe na Miin blog chodím denne a striehnem na nové články.


4. Obľúbená dekoratívna kozmetika
Zasa veľa nejasností. Snažila som sa vybrať niečo, čo som používala naozaj takmer denne. Rozmýšľala som o tom dosť dlho (asi 5 minút). Nakoniec som sa rozhodla pre tento chubby stick od Essence. Naozaj naň nedám dopustiť, mám ho umiestnený na strategickom mieste vedľa púdru a iný každodenných nezbytností. Takže každé ráno siahnem práve po tomto chubby sticku, mám odtieň 01 Rosy in love, pekne hydratuje a pigmentácie je taká, ako sa na balzam patrí. 


5. Obľúbená (iná) kozmetika
Pôvodne bola na tomto mieste pečujúca kozmetika, ale vzhľadom na to, že tá sa u mňa tak nemení, sem zaradím rôznu inú kozmetiku (vlasovú, telovú...). No a dnes padol výber na vlasovú kozmetiku. Konkrétne o tento expresný balzam od Gliss Kur. Má zlepšiť lesk vlasov a rozčesávanie, či sa mi vlasy lesknú viac vám nepoviem, pretože som to nejako nesledovala. Ale vlasy naozaj pekne rozčešú.


6. Obľúbený lak
Váhala som, naozaj! Pôvodne som mala vybrané 3 laky, ktoré som v apríli s radosťou nosila, ale 3? Naozaj? Jeden predsa musel byť najlepší! A tak som teda nakoniec vybrala lak Gel finish od Avonu. Osobne neviem čo presne má ten gel finish znamenať, ale vydrží dlho a na opisovanie lakov nie som veľmi dobrá. Vadí mi šteteček, ktorý majú všetky laky od Avonu rovnaký- rovnako úzky, výdrž je dobrá (tuším týždeň), ale to majú tiež všetky Avon laky. Jediné čo mi vadí je, že sa po vrstvách "mení" farba, ešte krytie, to je samozrejme skvelé, ale zo zvyku dávam dve vrstvy (a potom sa snažím ešte nejako doladiť tú farbu). O tento lak a veľa ďalšieho môžete súťažiť tu.


7. Obľúbený kúsok oblečenia
Až do konca mesiaca som vôbec nemala jasno. Až keď som si kúpila túto úžasnú mikinu, ktorú som našla zlacnenú v H&M. Je to síce Sko, ale je úžasne obrovská a pohodlná. Nosím ju v kuse asi 4 dni, no fakt, nepreháňam (fuj, ja prasa). Asi by som v nej aj spala, keby som mohla. A môžete len hádať, v čom tu práve sedím.

8. Obľúbený doplnok
K mikine nosím už zmienené 4 dni aj túto čelenku. Aj keď som si v nej najprv prišla ako upratovačka, všetko sa to razom zmenilo! Padli si do oka a chlapci mi priniesli kvetiny, och ako by som si to želala. Zatiaľ to mám len na mikine a v hlave. Druhá vec na fotke, je nový statement náhrdelník, z ktorého mám obrovskú radosť.


9. Obľúbené jedlo
Posledných neviem koľko mesiacov máme doma stále tieto cornflakes. pretože sú strašne dobré, najmä kvôli tomu, že sú s čokoládou!! A samozrejme jahodami. Neuverili by ste, ako rýchlo tento sáčok zmizne. Okrem toho máme doma ešte zvieratkovské cereálie. Oboje kúpite v Lidli, ňam! A keď už sme boli raz v Ikee, nevydržala by som bez Daim čokolády (do páru s Daim Milkou). 


10. Obľúbená kniha/film/seriál
Opäť som prečítala len jednu knihu a aj tú až ku koncu celého mesiaca. Vrhla som sa pre zmenu na klasiku, knihu Malá princezná som objavila v knižnici a pred tým, som videla film. Opäť odporúčam, môže sa vám zdať, že Malá princezná, je skôr pre deti, ale nie je. Aj keď ja mám za to, že ak dokážete pochopiť pointu, dej a myšlienku knihy, môžete ísť aj v 10 čítať knihy pre starších. Ja osobne mám za to, že na svoj vek mám úplne iný knižný vkus ako moji rovesníci. Dávam prednosť klasike, alebo niečomu ako Zlodejka kníh, alebo Dcéra snehu. To sú moje dve lásky. Ak by ste sa chceli porozprávať o knihách, tak mi napíšte :D.



7 komentárov :

  1. Zpevacku Ritu Ora moc nemusim, ale kolekci laku ma opravdu povedenou. Mia je super blogerka! Lak jsem nedavno vyhrala, tak se tesim az ho vyzkousim, doufam ze budu spokojena. Libi se mi nahrdelnik.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ritu moc nemusím, ale ty laky se jí povedly :-) lak od Avonu doma mám, ale ještě jsem ho nezkoušela, jsem na něj tedy moc zvědavá! :-) youtuberku Nikol vůbec neznám, musím se jít kouknout.
    A jinak mám tenhle typ článku moc ráda, vždycky dostanu nějakou inspiraci. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Rity jsem si koupila krásný lak, tak jsem na něj zvědavá a ta mikina je božííí :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa na taku celenku odhodlavam uz dlhsiu dobu :-) a asi si ju kupim
    Sladkost rovnaka !;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten chubby stick vyzerá super, chubby stick celkovo je pre mňa úplne skvelý objav. Túto líniu Gliss kur mám momentálne rozpoužívanú aj ja (šampón a kondicionér) a nesťažujem si :) A mikinu sa nečudujem, že ani nevyzliekaš, vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tú pesničku od Rity som tento mesiac počúvala tiež dosť často :D
    Ten lak ma zaujal a aj náhrdelník je veľmi pekný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten chubby stick od essence mám taky a připadá mi super:)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥