štvrtok 8. mája 2014

mother's day gift ideas

Čo je lepšie, ako sa poďakovať vašej mamine za to, že sa o vás stará? Najlepšie by bolo dávať jej to najavo každý deň, nie len na deň matiek. Tento sviatok nie je toľko o materiálnych veciach, ako skôr o darčekoch, ktoré dáte čo najviac od srdca, aby ste tak vyjadrili, ako veľmi mamičku ľúbite (aká sladká veta). Všetci si iste pamätáme na ranné detstvo kedy sme v škôlke vyrábali želania a s veselými očkami ho potom dávali mamine.

Čokoláda a kvety
Toto je ozajstná klasika. Ak naozaj neviete, čím urobiť mamine radosť, kúpte jej kvety a čokoládu. Aby nebol darček taký strohý, pripojte k nemu aj list. Za seba čo sa kvetín týka, neodporúčam tie v obchodných domoch, pretože budete mať väčšinou predraženú a nie vydarenú kvetinu. Už sa mi niekoľkokrát stalo, že som ju prerábala. To ma privádza k tomu, že môžete v supermarkete kúpiť pár druhov kvetov a vyrobiť kyticu sami. A čokoláda? Orion má ružové Modré z neba, Rafaelo,... Za seba by som volila skôr čokoládu Lindt, je kvalitná, dobrá, má zaujímavé príchute, môžete si vybrať z viacero prevedení (bonbóny, čokoláda, bonboniéra).


Handmade výrobok
Už v úvode článku som hovorila, že najviac maminu potešíte darčekom od srdca. A čo je bližšie vášmu srdcu, než to, čo ste sami vytvorili? Kedysi sme vyrábali želania a kreslili obrázky. Dnes jej môžete darovať napríklad domáce telové maslo a veľa iných vecí. Ja osobne mám rada LEAF.tv, kde nájdete úžasné DIY nápady. Ďalej si môžete všeličo vyhľadať rôzne návody aj na youtube a google.

Tématický box
Tento nápad sa mi zdá celkom originálny. Tématický box spojí dohromady materiálne darčeky a niečo viac. Postačí vám krabica, napríklad aj od topánok oblepená pekným baliacim papierom. Ďalej už stačí len vybrať tému a naplniť box vecami. Milé mi príde pridať aj sprievodný list/návod na použitie.

Deň strávený spolu a čas pre seba
Veľakrát sa stane, že počas týždňa ani nemáte čas sa s maminou poriadne porozprávať. Čo tak teda "darovať" spoločný čas? Môžete ho využiť ako chcete, ísť nakupovať, na kávu, alebo pozerať filmy. Darovať jej môžete niečo ako poukážku, ktorú vyrobíte a bude tam vami zvolená činnosť. Ak máte viac súrodencov, môžete sa zložiť na víkend v kúpeľoch pre maminu, aby si užila čas len pre seba.

Kozmetika a oblečenie
Ak chcete mamine predsa len niečo kúpiť, tak nepoznám ženu, ktorá by pohrdla kozmetikou, alebo oblečením. Je už len na vás, čo vyberiete. Skúste sa poohliadnuť po produktoch netestovaných na zvieratách (poznáte ich podľa tohoto zajačika), urobíte tak radosť mame a podporíte dobrú vec.

ďalšie typy: kniha, predplatné na obľúbený časopis, všetky diely Sexu v meste, koláč, sviečka, dekorácia, 

1 komentár :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥