pondelok 7. júla 2014

Avon Pretty all over stick


Dobré ráno, ako začínate týždeň? Ja už som na Slovensku a užívam si termálne kúpele. No aby som tým, čo majú nejaké povinnosti aj v lete trochu spríjemnila pondelok, tak tu pre vás mám recenziu na prvý balíček od zastúpenia Avonu. Spoluprácu som so značkou nadviazala v apríli a môj prvý balíček prišiel hneď začiatkom mája. S predchádzajúcimi skúsenosťami s poštou, som bola trochu ako na ihlách. Nakoniec sa dostal v poriadku až ku mne a ja som ho celkom dlho testovala a zvažovala, čo si o produkte myslím.

Balíček obsahoval Pretty all over stick (krémová farba na pery a tváre / blush stick), ktorý ma zo začiatku nejako nepotešil, ale našli sme si k sebe cestu. Lícenka sa vyrába len v jednom odtieni - Just peachy a je to, dalo by sa povedať pleťová farba. Na tvári nie je nejako výrazne vidieť a pôsobí prirodzene, môžete ju teda používať na zvýraznenie tvárí, alebo pier. Balenie obsahuje 4,00 g a v porovnaní s blush stickom od Essence je ho o niečo viac (na obrázku). 


Ak to zhrniem, tak o ňom nemám veľmi čo povedať. Je to produkt, ku ktorému nesedí ani áno a ani nie. Je to presne ten stred, ak chcete môžete si ho kúpiť, ale ak nie, tak o veľa neprídete. Lícenku si kupujem preto, že chcem, aby bola vidieť. To bohužiaľ veľmi nesplňuje, o niečo tmavší odtieň by bol lepší. Čiže farbu by som označila trochu za mínus. Plus je samozrejme konzistencia. U blush stickou sa toho nedá veľa povedať, väčšinou sú rovnaké a líšia sa len farby a nejaké drobnosti. Má výhodu, že ak neviem čo, tak naň padne výber. Čím sa opäť dostávam k tomu, že je to neutrálny produkt. Neurazí a nenadchne. 




1 komentár :

  1. Ta nevýrazná farba môže byť plus v lete - pri vode najviac, keď nepotrebuješ makeup, ale niečo čo zakryje malé nedokonalosti a pritom jemne zvýrazní tvár. Doteraz som o tomto produkte nepočula, ale po tvojom článku si ho pri najbližšej možnosti pravdepodobne zadovážim. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥