utorok 19. augusta 2014

June goodies

chubby stick, Kiko, 4.50 €

V mnohých ohľadoch to boli super prázdniny. Ale už sa chýlia ku koncu čo ma, samozrejme, mrzí. Na druhú sa do školy aj celkom teším, pretože, nedá mi to prepáčte, ideme do deviatej triedy a to je predsa vzrušujúce!! No takže tak. S menším oneskorením tu mám aj júnové goodies. 

Prvá vec je jedna z tých, ktoré som si priviezla z Talianska. Do Kika som ešte nikdy nešla a možno preto som čakala oveľa viac. Som teda trochu sklamaná. Z nejakej staršej limitky som si kúpila chubby stick v oranžovej farbe. Keby som si počkala, mohla som mať pekný ružový, ale to je jedno. Ale späť k tomu čo táto vecička robí. Vysušuje pery a celkovo je "voskovka" taká priveľmi suchá. Takže toto nebol zrovna šťastný výber. 

lak na nechty, Kiko, 1.20 €

No prečo som vôbec v Kiku bola. Už dlhšie som chcela tento lak. A teraz ho mám. Všetci mi ho chvália a ja sa len neprítomne usmievam. Ale vážne, farba je veľmi pekná, bohužiaľ nevydrží nejako dlho. 

náhrdelník, pláž, 1.20 €

Celý týždeň sme na pláži odolávali náporu plážových predajcov zaručene pravých kabeliek a oblečenia, ale ten posledný deň už sa nedalo. Navyše konečne prišiel jeden, ktorý predával niečo normálne. Za jeden tento náhrdelník chcel pôvodne asi 5 €, mamina nakoniec dohodla oveľa lepšiu cenu a máme dva. Jej! 

odličovacie obrúsky, Iseree (Lidl), 1.30 €

Dlho som mala na wishliste odličovacie obrúsky, ale všade ich mali dosť drahé (chcela som ich len skúsiť, tak na čo si kupovať tie najdrahšie?). Nakoniec som v Taliansku zavítala do Lidlu a hľa, obrúsky za 1,30 €. Osud. Sú fajn, cena je dobrá, ale ten smrad! Majú byť neparfemované, ale cítiť z nich takú vlhkosť. Proste fuj. 

suveníry, tam kde sa kupujú suveníry, 3 a 2 €

Teraz také malé turistické okienko, v podobe dvoch suvenírov. Vlani som si dala menšie predsavzatie, že všade, kam pocestujem si kúpim nejaký drobný suvenír. Už mám celkom solídne zaplnený parapet. Z Talianska som si priniesla len dva, ale aj to je dosť. Ťažítko mám z nášho výletu do San Marina, kde bolo nádherne! A z bozkávajúceho páru ste mohli usúdiť, že to je Romeo a Júlia (dobre, tak možno aj z toho nápisu), čo je suvenír z Verony. Opäť jedno nádherné mesto, ale jeden (necelý) deň naň naozaj nestačí.

šortky, Tally Weijl, XX €

Taký malý výletík do Tally Weijl, kde som ukoristila tieto šortky. Sú voľné a z ľahkého materiálu, cez leto som ich nosila najčastejšie k plavkám, skvelo sa hodia ak sa idete niekam prejsť a nepotrebujete, aby vám ľudia pozerali na zadok mimo bazéna. 

zošity, /,  XX €

Mám jednu otázku- odolali by ste? Ja nie, ako vidíte. Boli sme na bežnom nákupe a čo nevidím, oddelenie s kancelárskymi potrebami a v ňom dokonale sladké zošity. Nechcem ich samozrejme zneužiť na veci do školy.

sukňa, Tally Weijl, XX €

A posledným úlovkom z Talianska je sukňa. Rozhodovala som sa, či si ju vezmem, pretože tú čo som pôvodne chcela nemali v mojej veľkosti. Nakoniec som si povedala, že ma to nezabije a ďalšia sukňa sa,  v tom množstve čo mám doma, stratí :D.

kozmetika, Ziaja (Rossmann), XX ft

Pri výlete do Maďarska sme si s maminou urobili radosť týmto setom Ziaja kozmetiky. vybrali sme si olivovú vôňu, ktorá bola najlepšia. Musím povedať, že som ešte ani jednu vec nepoužila, takže vám veľmi nepoviem aké produkty sú, ale sprchový gél už je v polovičke, takže ten bude dobrý :D.

prstienok, Claire´s, 500 ft (cca 50 kč/ 1.50 €)

Za 500 forintov som si v Claire´s kúpila prstienok, ktorý je úplne dokonalý. Tieto kamienky sa mi veľmi páčia, nech už modré, alebo inak farebné. V Maďarsku som sa cítila ako boháč, mať v peňaženke 20 000? Prečo nie!

pečiatka, Lidl, 4.50 €

Po ceste domov, sme sa zastavili v Lidli a keďže mi už raz táto pečiatka utiekla, tak som ju ako zbesilá hľadala. A našla som! Nie je to super vecička? Hodí sa na rôzne DIY projekty, alebo napríklad vizitky. 

lepítka, papiernictvo, XX ft

Je o mne verejne známe, že som úchyl na lepítka všetkého druhu. A nielen to (samozrejme), ako by som teda mohla odolať roztomilým sovičkám? Ňu ňu. Bohužiaľ veľmi nelepia, ale aspoň sú pekné.

crop top, Zara, XX ft

Crop top z minulého outfitu. Veľmi sa mi páči a najmä ten detail na chrbte. 

fixky, Stabilo, XX ft

Papiernická úchylka pokračuje, tentoraz novými farbami Stabilo fixiek. 

topánky, Zara, XX ft

Tieto topánky som obdivovala už dávno a dlho som po nich túžila. Kto by čakal, že ich nájdem v Maďarsku v zľave? Hmmm. Sú fakt pekné, najradšej by som ich nosila stále, ale tenisky sú predsa len pohodlnejšie.

BB cream, časopis, XX €

Darček v časopise mi obohatil zbierku BB krémov (už mám 4), takže môžem veselo posudzovať, ktorý z nich sa mi páči najviac. Chceli by ste pokračovanie minulého BB testu? No musím Dermacolu nechať, že ten obal sa podaril.

paletka, Maybelline (101 drogéria), 3.49 €

Teraz sa chcem ospravedlniť sa fotky, pretože som sa ponáhľala a hádzala na USB fotky ako rýchlo to len išlo. V drogérii som neodolala tieňom Maybelline, pravdepodobne budú už nejaké staršie/vyradené/dopredávané, ale sú pekné. Majú metalický lesk a nositeľné farby. 

balzam na pery, Dermacol (101 drogéria), 1.49 €

Na vyskúšanie ma zlákal aj balzam na pery Dermacol Love lips, ktorý mi (a nie len mne) dosť pripomína Baby lips. Určite sa tu objaví podobný článok ako s BB krémami, teda súboj týchto dvoch balzamov.

gumičky, Invisi bobble (parfums.cz), 99 kč

Ohromnú radosť som mala z nečakaného darčeka od maminy. Sú to gumičky invisi bobble, objednávala ich z parfums.cz, kde ich majú výhodnejšie ako v kamenných predajniach. Vlasy naozaj neťahajú a pomali ich ani necítite. Baví ma na nich najmä farebnosť a to, že ich môžete akokoľvek vyťahať a vždy sa vrátia do pôvodného tvaru.

tiene Color tattoo, Maybelline (Teta drogéria), XX kč

Keď je niekde akcia 50 % na Maybelline, musíte sa tam samozrejme dostať! Takto nejako som prišla k Color Tattoo, ktoré som dlho chcela, ale ich privysoká cena ma vždy odradila. teraz vlastním dva - 65 Pink gold a 05 Ethernal Gold. 

rúž Color whisper, Maybelline (Teta drogéria), XX kč

Okrem iného som podobne prišla aj k Color whisper rúžu. Má veľmi hydratačné účinky, takže ide skôr o balzam v lepšom obale. Ale je fajn. Ja mám odtieň Lust for blush. A aby som nezabudla, podklad mi tvorili nové šaty z Chorvátska.

sprchový gél, Balea (DM), 0.99 €
kokosový olej, Purity vision (DM), 2.99

Mollie tvorí je skvelý časopis a vždy keď som na Slovensku, tak si ho kúpim. Do Chorvátska som si potrebovala kúpiť nejaký sprchový gél a výber padol na Mango a mambo z letnej Balea limitky. Musím povedať, že vonia naozaj dobre. Nuž a kokosový olej, ktorý má aj moja teta (a ja som si od nej vždy po troškách odoberala), kúpila som si ho v najmenšej (200 g) veľkosti a zatiaľ som s ním viac ako spokojná! 

peeling, Avon, 2.50

Z Avonu som si objednávala telový peeling, ktorý krásne vonia, ale účinok nemá až taký skvelý.

balzam na pery, Avon, 2.90

Mala som taký chvíľkový pocit, že nutne potrebujem balzam s SPFkom, tak ho mám. Pery strašne lepí a je nepríjemný, no možno ho ocením až bude zasa čas na kúpanie a SPF šialenstvo. Opäť podotýkam, že tá pruhovaná vec pod tým, je nová handmade sukňa.

top, /, 7.50 €

Tielko, ktoré vyzerá ako keby ho požula krava, je v normálnom stave veľmi pekné. Na chrbte má malý vystrihnutý detail so zlatým zapínaním. Veľmi sa mi páči a aj farba je skvelá.

bunda, New Yorker, 6.95 €

Zrovna keď som vzdala hľadanie bundy, tak som ju našla. New Yorker ma zachránil pred mrazami. Z zľave (kde inde) som objavila krásnu bomber (skoro) bundu s veľmi pekným vzorom a potešila ma aj skvelá cena. 

prstienok, New Yorker, 1 €

Na Instagrame som sa rozplývala nad dokonalým mačacím prstienkom z Tally Weijl, ktorý mi je veľký!! Ako to je možné, keď som zaň dala toľko peňazí? Dofrasa. New Yorker to však opäť zachránil a prišiel s mačacím prstienkom číslo dva. 

set prstienkov, New Yorker, 2.95

Aj uši sa nosia na prstoch, preto mám rovno tri (no dobre nie preto). Hotová Noemova archa. 

top, New Yorker, 4.95

Pekná bandeau podprsenka si ma získala už dávnejšie, ale až teraz si našla miesto v mojom šatníku (nemusíte hádať, jasné, že bola zlacnená). A je fakt super, aj keď si stále kontrolujem zatiahnuté brucho a rovný chrbát.

šaty, Bershka, 9.99 €

Vďaka mojej milovanej (občas menej) J. mám tieto šaty. Ja som zastavala názoru, že v podobnom strihu vyzerám ako podivná karikatúra. Ale nevyzerám, ja... vyzerám... celkom roztomile. Šaty sú naprosto dokonalé a teraz mi puká srdce, že by som ich mala nechať v obchode. Materiál je ako keby neoprénový, majú výstrih na chrbte a vyšší golier. 

washi páska, Pirex papiernictvo, 2.30, 

Moja obsesia pokračuje aj naďalej. V Centráli je najlepšie papiernictvo, majú tam totiž washi pásky a niečo, čo uvidíte o chvíľu. Táto páska, je naprosto super. A neviem čo viac chcete počuť.

chubby stick, Essence (DM), 2.19

Po dlhšej dobe ma opäť limitka od Essence zaujala, tentoraz sa jedná o Road trip. Nájdete v nej malých a praktických pomocníkov na cesty. Dobrý nápad, palec hore. Ja som samozrejme neodolala ďalšiemu chubby sticku, ale v menšej variante. Farba pekná, praktický, ale dosť vysušuje pery. 

duo eyeshadow & eyeliner, Essence (DM), 2.69 €

Druhým pomocníkom z limitky, je zaujímavá kombinácia očného tieňa a liniek. Príde mi to ako skvelý nápad a tak som neodolala. Teším sa, kedy linky vyskúšam.

zošit, Kik, XX €

Zlatučký zošit s tvárou pandy. Dokonalosť, čo poviete?

fixka, Sharpie (Pirex papiernictvo), 2.05 €

A toto je to sľubované prekvapenie! Sharpie? A na Slovensku? Čo sa stalo?

Čím ste si v poslednej dobe urobili radosť vy?

3 komentáre :

  1. Tý jo pěkné věci sis pořídila :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné věci sis koupila a to oblečení je moc krásné :) Hlavně ta modrá bunda

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kozmetika "Ziaja", aby boli popisky úplné, prezradím niečo málo o triu ZIAJA.
    Opálená pokožka vyzerá nádherne, ale slnko má na našu pokožku aj negatívny účinok - vysušuje, rýchlejšie starne, objavujú sa rozne pigmentové fľaky/škvrny.
    Ziaja ma prekvapila, jemnosťou, ale veľkým účinkom, po použití sprchového gelu a následne mlieka, je pokožka krásne vláčna, jemná a hlavne vyživená bez pocitu "mastnosti" a opálenie viac vynikne. Plus je príjemná voňa, ktorá sa nebije s parfémom. Za mna palec hore!

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥